okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-5.97%
Bitcoin
60.052,94 USDT
eth
ETH
-8.39%
Ethereum
2.946,90 USDT
bch
BCH
-8.38%
Bitcoin Cash
426,09 USDT
xrp
XRP
-3.87%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
-6.52%
Litecoin
78,07 USDT
bnb
BNB
-3.88%
Binance Coin
569,83 USDT
sol
SOL
-11.13%
Solana
122,43 USDT
avax
AVAX
-8.66%
Avalanche
32,23 USDT
ada
ADA
-5.34%
Cardano
0,43 USDT
dot
DOT
-7.2%
Poladot
6,11 USDT
doge
DOGE
-8.73%
Doge Coin
0,13 USDT
shib
SHIB
-8.82%
Shiba Inu
0,00 USDT

Vitalik Buterin, Elon Musk’ın Twitter atağına dair açıklama yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Etherum kurucusu Vitalik Buterin, Elon Musk’ın Twitter’in tüm hisselerini satın alma isteğini yorumladı. Detaylar haberimizde.

Vitalik Buterin, Elon Musk’ın Twitter atağına dair açıklama yaptı!

Dünyanın en zengin insanı olan Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, geçtiğimiz hafta Tiwtter hisslerinin %9,2’sini satın aldı. Bu satın almanın ardından Twtiter’ın işleyişi hakkında fikirler beyan eden Elon, 43 milyar dolar karşılığında sosyal paylaşım platformunun tüm hisselerini satın almayı önerdi.

Elon, kripto ekosistemine verdiği destekle biliniyor. Ancak bazı dönemlerde kripto topluluğu tarafından fazlaca eleştirildiğini de biliyoruz. Tesla’nın Bitcoin ile yapılan satışlarının askıya alınması ve Dogecoin için bir televizyon programında söylediklerinin ardından kripto dünyası bir anda Musk’ı karşısına almıştı.

Elon’un Twitter’ı satın alma teklifi için dünyanın ilk akıllı sözleşme platformu olan Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’de fikrini açıkladı. Buterin, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda Elon Musk’ın Twitter’ı yönetmesine karşı olmadığını, ancak zengin kişi veya kuruluşların düşmanca tekliflerle sosyal medya firmalarını devralmasını pek onaylamadığını söyledi.

“Elon Musk’ın Twitter’ı yönetmesine karşı çıkmayın (en azından statükoya kıyasla), ancak sosyal medya şirketlerini düşmanca ele geçiren varlıklı insanlar ve kuruluşların genel coşkusunu onaylamıyorum.”

Ethereum’un kurucu ortağı ayrıca Suudi Prens El-Velid bin Talal’ın hissesini kastederek, %5 hisseye sahip birinin nihayetinde zayıf olduğunu, ancak mülkiyeti %50’ye çıkarsa politikayı kontrol etme yeteneğinin 10 kattan çok daha fazla artacağını ve bu senaryonun son derece endişe verici olabileceğini ima etti.

Tron CEO’su Justin Sun’da Elon Musk’a destek veren tarafta oldu ve ünlü iş adamının Twitter’da yapmak istediği değişiklikleri desteklediğini belirtti. Sun, Twitter’ın kripto ve Web3 dostu olmasını görmekten memnun olacağını söyledi. Twitter ise, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın satın alma teklifinden korunmak için zehirli hap politikasını devreye soktu. Zehirli hap, hissedarlara indirimli olarak ek hisse satın alma hakkı veriyor. Bu sayede çoğunluk hisselerinin tek kişinin eline geçmesi engelleniyor.

Buterin’in kurucusu olduğu Ethereum (ETH), yazının kaleme alındığı anlarda Coinmarketcap verilerine göre 3,064 dolardan işlem görüyor.

 

İlgili: Ethereum fiyat tahmini

Günlük Ethereum (ETH) fiyat hareketleri

 

vitalik buterin Vitalik Buterin, Elon Musk’ın Twitter atağına dair açıklama yaptı!

 

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.