Loading...
btc
BTC
-4.19%
Bitcoin
61.187,87 USDT
eth
ETH
-6.34%
Ethereum
3.012,97 USDT
bch
BCH
-5.91%
Bitcoin Cash
437,59 USDT
xrp
XRP
-3.48%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
-4.63%
Litecoin
79,65 USDT
bnb
BNB
-3.51%
Binance Coin
572,04 USDT
sol
SOL
-6.58%
Solana
128,70 USDT
avax
AVAX
-5.53%
Avalanche
33,33 USDT
ada
ADA
-5.55%
Cardano
0,43 USDT
dot
DOT
-4.76%
Poladot
6,27 USDT
doge
DOGE
-5.59%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-6.34%
Shiba Inu
0,00 USDT

İsmimizi ve marka kimliğimizi değiştiriyoruz

okex okx
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Bugünden itibaren Markamızı OKEx’ten OKX olarak yeniden adlandırıyoruz.

Artık okx.com’uz. Uygulamalarımız yeni adımızı, yeni logomuzu ve yeni kimliğimizi yansıtacak şekilde yeniden markalaştırılacaktır. Önümüzdeki 6 ila 12 ay içinde daha fazlası gelecek.

Neden OKX?

Ekibimiz kripto yolculuğuna yeni başladığında, Bitcoin bir ağ olarak emekleme dönemindeydi. Ethereum hala geliştiriliyordu. Diğer halka açık blok zincirleri ve uygulamaları, white paper’lardan başka bir şey değildi. Bununla birlikte, Bitcoin aracılığıyla, canlandırıcı derecede farklı bir geleceğin, her bireyin kendi değerini maksimize etme özgürlüğüne ve seçkinliğine sahip olduğu, gerçek bir açık sistem görüntüsü yakaladık.

Bizi ilk etapta başlatan şey buydu: OKEx bir kripto borsası olarak başladı. Adımızdaki “Ex”, herkesin kripto varlıklarına serbestçe erişmesi ve takas etmesi için oluşturmaya odaklandığımız açık pazarı temsil ediyor. Sektörümüzün büyümesi için gerekli ve uygulanabilir olan şey bu olduğundan, merkezi bir borsa olarak başladık.

2022’ye hızlıca göz attığımızda, kriptonun piyasa değeri, altının piyasa değerinin yaklaşık %20’si olan 2 trilyon doların üzerine çıktı. Merkeziyetsiz finansın yükselişi, NFT’ler ve metaverse’ler heyecan verici olanaklar yaratıyor. 10 yıl önce sadece bir kavram olan Web 3.0, bu teknolojik devrim dalgasının yeni sınırı haline geldi. Değişim, içinde bulunduğumuz sürecin adıdır.

Sektörümüz geliştikçe ve daha fazla girişimcinin, geliştiricinin ve araştırmacının dikkatini ve hayal gücünü yakaladıkça OKEx de gelişiyor. Dünya çapında 20 milyondan fazla müşteriye hizmet vermek için en güvenilir ve gelişmiş merkezi kripto borsası altyapısını inşa ederken, kendi statükomuza meydan okumaktan asla vazgeçmedik. MetaX (merkeziyetsiz her şeye en iyi erişiminiz), birden fazla blok zinciriyle uyumlu, gözetimsiz bir cüzdan, bir NFT pazar yeri ve OEC (altında heyecan verici özelliklere sahip yüksek performanslı metriklere sahip bir DEX) dahil olmak üzere, kriptoyu küresel olarak ilerletmek için merkeziyetsiz ürünler geliştiriyor ve topluluğumuzu büyütüyoruz).

Merkezi bir borsadan çok daha fazlasını inşa ediyoruz. Markamızı neyi temsil ettiğimizi ve nereye doğru gitmek istediğimizi yansıtacak şekilde geliştirmenin zamanı geldi. Önümüzde var olan olasılıklara – kripto ve birlikte gireceğimiz pek çok dünya arasındaki kesişmelere – dahil olmak istiyoruz. Merkeziyetsiz Finans (DeFi) ve oyun (P2E) sadece başlangıç ​​noktalarıdır. Bu yüzden E’yi bırakıyoruz ve bu yolu inşa etmek için X’i seçiyoruz. Bu değişken, ister alım-satım, ister stake veya metaverse’lerin birinden geçmek olsun, her birinizin platformumuzda yaptığı yolculuğa yardımcı olacağını umuyoruz.

okx

Ne değişmedi?

Daha merkeziyetsiz ve akıllı bir gelecek inşa etme taahhüdümüz. Gücünü teknolojiden alan, milyarlarca hayalle tanımlanan ve dünya çapında milyarlarca bireye güç veren bir dünya inşa etmek için buradayız. Kripto endüstrisindeki diğer pek çok kişiyle birlikte, dünyadaki insanları birbirine bağlayan, özerk ve özel amaçlı topluluklar oluşturan ve onlara kendi hayallerini gerçekleştirmeleri için araçlar sağlayan, giderek daha merkeziyetsiz bir altyapı katmanı oluşturuyoruz.

Kullanıcı odaklılığımız. Bu değişikliğin büyük bir kısmı, kullanıcılarımız için ürünlerimizi sürekli iyileştirme çabasından da kaynaklandı. Bu bize, dünyanın her yerindeki kullanıcılarımızın desteğiyle iyi ve kötüyü seçme ve büyüme sancılarımızın üstesinden gelmemize yardımcı oldu. Size hizmet etmek için buradayız. Yenilenmiş bir markayla, ekosistemimiz genelinde size daha da güçlü yenilik, daha iyileştirilmiş deneyim ve daha derin bir memnuniyet sunacağımızı umuyoruz.

 

Sırada ne var?

Kriptonun geleceğine nitelikli yatırımlar yapmaya kararlıyız.

OKX içinde yeni bir deneyim olan MetaX, bir DEX ve DApp ekosistemi ile birlikte çok zincirli, self-custody bir cüzdan ve NFT pazar yeri sağlar.

Saniyede yaklaşık 1.000 işlem sunan OEC’yi (OKX’in merkeziyetsiz zinciri) tanıttık.

Gelecekte OKX, yeni nesil kripto ürünlerini piyasaya sürmeye ve mevcut ürünlerimizi geliştirmeye devam edecek,

OKB’yi OKX platformu ile sizin aranızda bir köprü olarak kullanacak ve OKT’yi OEC’nin yerel token’ı olarak kullanacak.

Bizimle bu yolculuğun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz. Daha güçlü bireylerin geleceği, hepinizle birlikte heyecan verici bir hal alıyor ve hızlanıyor!

OKX

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.