okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-3.42%
Bitcoin
61.678,74 USDT
eth
ETH
-5.39%
Ethereum
3.043,57 USDT
bch
BCH
-3.72%
Bitcoin Cash
447,78 USDT
xrp
XRP
-2.73%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
-3.02%
Litecoin
80,99 USDT
bnb
BNB
-1.99%
Binance Coin
581,02 USDT
sol
SOL
-5.37%
Solana
130,38 USDT
avax
AVAX
-5.21%
Avalanche
33,44 USDT
ada
ADA
-3.87%
Cardano
0,44 USDT
dot
DOT
-3.19%
Poladot
6,38 USDT
doge
DOGE
-3.47%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-3.38%
Shiba Inu
0,00 USDT

“Bitcoin tozu dumana katmaya hazırlanıyor!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Popüler bir kripto para analisti, Bitcoin’in yeni boğa koşusu için tarih verdi.

Uzmanlardan Bitcoin yorumu: Bitcoin çıldıracak!

Popüler kripto para analisti Willy Woo, uzun vadeli yatırımcılar tarafından yapılan aşırı akümülasyonun bir sonucu olarak, Bitcoin’in önümüzdeki aylarda “tozu dumana katmaya” hazırlandığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir kripto programında Woo, uzun vadeli yatırımcıların ve kurumların -yani Bitcoin‘lerini en az beş aydır hareket ettirmeyen cüzdanların- en yüksek akümülasyon seviyesine yaklaştığını söyledi.

Uzmanlardan Bitcoin yorumu: Bitcoin çıldıracak!

 Woo bu akümülasyon oranını, Bitcoin için bir “makro döngü olayı” olarak nitelendirdi ve bunun en son, 2015 ve 2019 yıllarının dip seviyelerinde gerçekleştiğini söyledi.

Ayrıca Woo şunları söyledi:

“Bir zirveye doğru ilerliyoruz ve mevcut hızla önümüzdeki aya kadar zirvede olacağız. Bu, en yüksek akümülasyon oranı anlamına geliyor.”

https://youtu.be/yjsN4ifGzfw

Woo’ya göre; en yüksek akümülasyon dönemi, yeni bir boğa koşusu başlatmadan önce kısa vadeli yatay hareketlere neden olur.

Bununla birlikte analist, 10.000 dolardan başlayan ve nihayetinde Bitcoin’i tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 60.000 doların üzerine çıkarmadan önce, geçtiğimiz ekim ayında başlayan boğa koşusuna atıfta bulundu.

Woo, Bitcoin’in tarihsel fiyat hareketlerini kullanarak, “bu şey tozu dumana katacak” diyerek bir sonraki koşunun kasım ayında başlayacağını söyledi.

Ayrıca Woo, on-chain verilerinin Bitcoin için önceki döngülere kıyasla farklı bir boğa koşusuna işaret ettiğini iddia etti. Ve bu hareketin, tek bir devasa yükselişle sona ermeyeceğini söyledi.

Son olarak; yatırımcılardan gelen verilerin, yükseliş ve düşüş döngüsünün muhtemelen tekrarlanmayacağını ve Bitcoin’in önceki fiyat zirvelerinin her birini tarihsel olarak takip eden ve hemen hemen her zaman aralık ayında gerçekleşen büyük satış döneminin bu sefer ihtimal dahilinde olmayacağını ifade etti.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.