okx_koinmedya
okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.76%
Bitcoin
63.377,42 USDT
eth
ETH
-1.41%
Ethereum
3.171,48 USDT
bch
BCH
-0.83%
Bitcoin Cash
461,25 USDT
xrp
XRP
-0.41%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
-0.36%
Litecoin
83,21 USDT
bnb
BNB
1.42%
Binance Coin
601,24 USDT
sol
SOL
-1.37%
Solana
135,88 USDT
avax
AVAX
-1.18%
Avalanche
34,86 USDT
ada
ADA
-0.69%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-0.02%
Poladot
6,59 USDT
doge
DOGE
-0.56%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.69%
Shiba Inu
0,00 USDT

İşte Cardano’da yeni hedef! Bir şart var

cardano
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Son haftalarda kripto piyasasında en dikkat çekici kripto paralardan biri olan Cardano’nun yeni hedefini ünlü analist açıkladı. Detaylar haberimizde.

İşte Cardano’da yeni hedef! Bir şart var

Kripto piyasasında son haftaların yıldızı Cardano (ADA). Başlattığı boğa koşusunda 2,94 dolarlık seviyeyi gören ADA, bir miktar geri çekilse de yükseliş trendi devam ediyor. ADA yazının kaleme alındığı anlarda Coinmarketcap verilerine göre kripto piyasasının en değerli 3. Kripto parası olmuş durumda.

cardano İşte Cardano’da yeni hedef! Bir şart var

Anlık olarak 91 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip ve 2,85 dolardan işlem görüyor. Ünlü analist Benjamin Cowen, ADA için önemli tahminlerde bulundu. Cowen Cardano’nun 3 dolarlık direnci kıracağını ancak bunun bir şarta bağlı olduğunu ifade ediyor.

Bkz: Cardano haberleri ve son dakika gelişmeleri

Cowen, Cardano’nun yakın geleceğinin büyük ölçüde Bitcoin’i içeren basit bir metriğe dayandığını ifade etti. Kripto stratejistine göre, Bitcoin 20 haftalık hareketli ortalamasının üzerinde kaldığı sürece ADA’nın yükselmek için çok alanı olacak.

“ADA’nın 3.00 doları vurması muhtemel mi? Bu sorunun cevabı muhtemelen Bitcoin 20 haftalık [hareketli ortalamanın] üzerinde kalmasına bağlı. Eğer bu gerçekleşirse kesinlikle önümüzdeki birkaç hafta içinde ADA’nın 3,00 dolarlık dönüm noktasını geçmesi çok muhtemel görünüyor.”

Analist, ADA’nın son haftalardaki parabolik koşusuna rağmen, toparlanmaya devam etmeden önce mutlak bir geri çekilmeye ihtiyacı olmadığını da belirtiyor.

Cowen’e göre, Bitcoin ve diğer kripto pazarları durgun kalsa bile önümüzdeki günlerde veya haftalarda 3,00 dolar ve 4,00 dolar hala mümkün.

Artık geri çekilmesi gerekiyor mu? Bunun cevabı “Hayır”. Bence Bitcoin bu seviyeleri tuttuğu sürece 3 dolar ve 4 dolar mümkün. Bunun çok daha ötesine geçmek için, Bitcoin’in muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşması gerektiğine inanıyorum.”  

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.