okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-2.74%
Bitcoin
62.116,35 USDT
eth
ETH
-4.64%
Ethereum
3.067,57 USDT
bch
BCH
-3.15%
Bitcoin Cash
450,42 USDT
xrp
XRP
-2.09%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
-2.89%
Litecoin
81,10 USDT
bnb
BNB
-0.65%
Binance Coin
588,99 USDT
sol
SOL
-4.62%
Solana
131,41 USDT
avax
AVAX
-3.88%
Avalanche
33,91 USDT
ada
ADA
-2.97%
Cardano
0,44 USDT
dot
DOT
-2.29%
Poladot
6,44 USDT
doge
DOGE
-2.5%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-1.56%
Shiba Inu
0,00 USDT

XRP hareketleri sonucundaki  güçlü ivmeler ve kazanımlar için hazır olun!

Analist patlamaya hazır 2 kripto parayı açıkladı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

XRP hareketleri sürprizlerle dolu! Kripto para birimi uzmanı olan  Crypto Trader ve ünlü kripto tahlil markası Santiment’e göre XRP her an parlayan yıldız olabilir.

Yaygın olarak takip edilen Crypto Trader,  %2,300  gibi ciddi bir oranla XRP Fiyat artışını Öngörüyor

 

Yaygın olarak takip edilen bir kripto para birimi uzmanı olan  Crypto Trader, XRP fiyatının bu kısır döngüden sonra,  önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini aşmayı başarmasını ve bu durumunda da %2,300’den fazla patlayabileceğini tahmin ettiğini bildiriyor. Satış baskısının azalmasıyla yükseliş trendinin olacağını hesaplıyor.

The Daily Hodl tarafından paylaşılan  yeni bir videoda, Credible Crypto  takma adlı uzman , bu döngüden sonra XRP fiyatının 20 ila 30 dolar arasında işlem görmesini beklediğini ortaya koyuyor. Tahminini, XRP’nin 3 dolar  işaretinin üzerindeki  tüm zamanların en yüksek seviyesine taşındığında 2017 rallisindeki ani %1.000 artışına dayandırıyor.

“En büyük kazançlar, boğa piyasasının son %10’luk kısmında gerçekleşir. ve bu ciddi yükselen ivmeler mutlaka XRP içinde bir umut vermektedir. XRP’nin 2017’de 0,22 dolardan işlem gördüğünü ve bir ay içinde 3,30 dolara çıktığını unutmayın. Bir ayda 10 kat gitti.”

Onun sözlerine göre, kripto para birimi önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini kırarsa benzer bir ralli  XRP içinde beklenebilir. İlk başta, 2017’deki 10 kat artış dikkate alındığında, fiyatın üç veya beş kat artması “çok makul” olduğunu söyledi. Uzman  yalnızca XRP 10 dolardan işlem gördüğünde kâr elde etmeyi düşüneceğini  de söyleyen uzman.

Ve sözlerini çok daha iddialı tahminlerle sürdürdü . XRP 3.4 dolar barajını kırıp tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında, belkide yalnızca 20 ila 30 dolar arasında sona erecek bir fiyat keşif aşamasına gireceğini ve kripto para birimi için %2,300 gibi büyük bir rallinin mümkün olduğunu ima ettiğini de sözlerine ekledi.

Credible Crypto,  “beklentinin en zor kısmı tüm zamanların en yüksek seviyelerine geri dönmek” diye ekledi, çünkü o zaman “satış baskısı olmayacak” ve “sıralamaları tırmanmak ve daha da yükselmek çok kolay” olacak.” diyerek XRP konusundakigörüşlerini  takipçilerine sundu.

Ünlü kripto tahlil markası Santiment’e göre, ağla günlük olarak etkileşime giren benzersiz adreslerin sayısında bir artış varsa veya oluşturulan yeni adreslerin sayısı artarsa, XRP’nin fiyatı bitcoin ve diğer büyük kripto para birimlerinden ayrıldıktan sonra yükselmeye devam edebilir diye görüş bildirerek Credible Crypto takma isimli uzmanının görüşleriyle paralel izlenimler bıraktı.

Ripple, geçen ayın sonlarında ODL ve XRP tokeni kullanarak Japonya ve Filipinler arasındaki yılda yaklaşık 2 milyar dolarlık havale piyasasından faydalanmaya başladığından, kripto para biriminin RippleNet aracılığıyla kullanımı zamanla daha da  büyüdü  ve Japonya’nın para transferi sağlayıcısı SBI Remit’i sistemin içine daha çok  bağladı. Filipinler mobil ödeme şirketi Coins.ph ve kripto para borsası SBI VC Trade, her iki ülke arasında talep üzerine likidite kullanan bir havale koridoru açmak için yeni bir anlaşma modeline başlayarak bölgedeki istikrarını kuvvetlendirdi.

Ripple tarafından bu ayın başlarında yayınlanan bir XRP piyasa raporuna göre, kripto para biriminin günlük işlem hacmi, yılın ilk üç ayında kaydedilen 2,26 milyar dolardan günde ortalama 4,49 milyar dolara iki katına çıktı. Bu sonuç XRPnin her geçen gün güçlenerek gelme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.