okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.95%
Bitcoin
63.258,66 USDT
eth
ETH
-1.55%
Ethereum
3.167,03 USDT
bch
BCH
-1.05%
Bitcoin Cash
460,19 USDT
xrp
XRP
-0.09%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
-0.49%
Litecoin
83,10 USDT
bnb
BNB
1.08%
Binance Coin
599,25 USDT
sol
SOL
-1.94%
Solana
135,10 USDT
avax
AVAX
-1.97%
Avalanche
34,59 USDT
ada
ADA
-0.62%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-0.32%
Poladot
6,57 USDT
doge
DOGE
-0.79%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.86%
Shiba Inu
0,00 USDT

“Altcoin sezonu geliyor!”

altcoin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in yatay bir seyir izlemesi altcoinlerin önünü açıyor. Yeni bir altcoin sezonu başladı mı? Uzmanlar ne düşünüyor? Detaylar ve teknik veriler haberimizde.

“Altcoin sezonu geliyor!”

Bitcoin bu hafta 46.000 dolar civarında seyrediyor. Yan konsolidasyon, altcoinlerin liderliği ele geçirmesine izin veriyor. Kripto piyasası bir yükseliş rallisi başlattığından, bir altcoin sezonunun olması bekleniyor.

Geçen hafta birçok altcoin yükseldiği için piyasa bir alt sezon çağrısı yapıyor. Analist MoonCarl, yakın tarihli bir Tweette altcoin sezonunun çoktan başladığını duyurdu.

Bu hafta kripto analistleri özellikle bazı kripto paralar için yükseliş konusunda mutabık. Analist MoonCarl’da bu 3 kripto paranın altcoin sezonunun gözdesi olacağını düşünüyor.

Analistin listesindeki ilk kripto para -bugün bir geri çekilme yaşasa da- Ethereum katili olarak adlandırılan Solana (SOL). Ünlü analist Solana’nın henüz yükselişini tamamlamadığını belirtti. Bir diğer kripto analisti SmartContracter’de SOL’un 150 dolar seviyesine ulaşabileceğini tahmin etmişti.

Bkz: Solana haberleri ve son dakika gelişmeleri

Bir diğer kripto para FTX token (FTT). Kripto pra piyasasında birçok trader FTT’nin 60 dolar seviyesini geride bırakacak bir ralliye hazırlandığını değerlendiriyor.

MoonCarl ayrıca kripto para piyasasında yaşanacak olan Altcoin sezonunda meme kritpolarında yükseleceğini değerlendiriyor. Özellikle Dogecoin karşısında bir süredir sessiz kalan Shiba Inu’nun yükseliş trendine geçeceği tahmin ediliyor.

Koinmedya.com olarak kripto piyasasının önde gelen traderlarının tahminlerini ve analizlerini sizler için derliyoruz. Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Koinmedya.com’un sosyal medya platformlarını takip edebilirsiniz.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.