Loading...
btc
BTC
-4.19%
Bitcoin
61.187,87 USDT
eth
ETH
-6.34%
Ethereum
3.012,97 USDT
bch
BCH
-5.91%
Bitcoin Cash
437,59 USDT
xrp
XRP
-3.48%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
-4.63%
Litecoin
79,65 USDT
bnb
BNB
-3.51%
Binance Coin
572,04 USDT
sol
SOL
-6.58%
Solana
128,70 USDT
avax
AVAX
-5.53%
Avalanche
33,33 USDT
ada
ADA
-5.55%
Cardano
0,43 USDT
dot
DOT
-4.76%
Poladot
6,27 USDT
doge
DOGE
-5.59%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-6.34%
Shiba Inu
0,00 USDT

Olağanüstü bir haftaydı: Kripto piyasalarda neler oldu neler!

kripto piyasa
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Bu hafta Bitcoin ve kripto para piyasalarında kurumsal açılım anlamında olağan üstü bir hafta idi olumlu ve olumsuz gelişmeler üst üste geldi.


Olağanüstü bir haftaydı: Neler oldu neler!

İlk önce olumsuz haberden başlayalım, Binance borsasına ülkelerden gelen yasaklar.

  • Binance borsası yasakları

Japonya, İngiltere, Cayman Adaları, Singapur ve Tayland’dan Binance borsasına kötü haber geldi. Bu ülkeler kendi vatandaşlarına Binance borsası üzerinden işlem yapmalarına izin vermeyecek. Kısaca bu ülkeler Binance borsasına gerekli lisansları vermedi. Bu haber, bahse konu ülkelerin kripto paraları yasakladılar şeklinde anlaşılmamalı. Söz konusu ülke vatandaşları kendi ülkelerindeki lisanslı kripto para borsaları üzerinden işlem yapabilecekler.

  • Hindistan kripto para yatırımları

Dünyanın en kalabalık 2’nci ülkesi olan Hindistan, ilk önce Bitcoin ve kripto paralara yönelik kısıtlayıcı politikalar geliştirdi. Ancak yasaklar konusunda orta yol bulunmuşa benziyor. IT cenneti olan Hindistan’da kripto para yatırımları ciddi artış göstermeye başladı. Kripto para yatırımları 200 milyon dolar seviyesinden 40 milyar dolar seviyesine çıkarak tarihi bir rekora imza attı.

  • ABD’de 650 banka müşterilerine Bitcoin hizmeti sunacak

NCR ile NYDIG arasındaki anlaşmanın ardından 650 ABD bankası müşterilerine Bitcoin ve kripto para hizmeti sunabilecek. Bu açılım 24 milyon ABD’linin Bitcoin ve kripto paralara kendi bankaları üzerinden ulaşım sağlamalarına neden olacak.

Lütfen Bkz: Kripto para piyasalarında medyaya yansımayan gizli görüşme!

  • ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, Almanya’da il şubesini açıyor

En kaliteli kripto para borsası unvanına sahip olan Coinbase, Almanyalı yetkililerden gerekli lisansları aldı ve Coinbase Almanya’da ilk şubesini açacak.

  • Deutsche Borse, kripto para şirketinin çoğunluk hisselerini satın aldı

Deutsche Borse, önemli bir yatırım kararını kamuoyuna duyurdu: Alman Borsası, İsviçre merkezli önemli kripto para şirketi olan Crypto Finance AG’nin çoğunluk hisselerini satın aldı. Alman Borsası Crypto Finance AG’nin çoğunluk hisselerine 100 milyon doların üstünde ödeme yaptı. 2017 yılında kurulan Crypto Finance AG, İsviçre merkezli bir fintech şirketi olup İsviçre Finansal Otoritesi (FINMA) tarafından regüle edilmektedir. Şirket 200’ün üzerindeki kripto para için depolama ve ticaret hizmeti sunuyor.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.