Lark Davis’in tahmini Ethereum yatırımcılarını heyecanlandırdı!

ethereum
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ünlü kripto analisti Lark Davis’ten Ethereum yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin geldi. Detaylar haberimizde.

Lark Davis’in tahmini Ethereum yatırımcılarını heyecanlandırdı

Youtube’de yaklaşık 400 bin takipçisi bulunan ve kripto piyasasında oldukça popüler olan kripto analisti Lark Davis, yayınladığı bir Youtube videosunda takipçilerine Ethereum ile ilgili tahminlerini açıkladı. Ünlü analist, tahmininin altını doldurmak için nedenlerini de sıraladı.

Bkz: Ethereum haberleri ve son dakika gelişmeleri

Lark Davis’e göre yakın zamanda Ethereum boğaları tekrar sazı eline alacak. Analistin Ethereum tahmini ise heyecan uyandıracak bir seviyede. ETH’nin yakın zamanda 20 bin dolar olacağını ifade eden kripto analisti blok zinciri için sıralanan büyük fiyat katalizörlerinden bahsediyor.

Kripto tüccarı, boğa koşusunun çok da uzak olmayan bir gelecek için ayarlandığını tahmin ediyor. Davis videoda bu tahminin arkasını da doldurarak nedenlerini sıraladı. PoS ağına geçisin en öenmli nedenlerden bir olduğunu ifade eden analist, PoS ile Ethereum’un enerji tüketiminin muazzam bir şekilde düşeceğini ve blok zincirin ekonomisinin HODL’a geçeceğini söylüyor.

EIP 1559 güncellemesinin de Ethereum için çok önemli bir kilometre taşı olduğunu belirten Lark Davis, bunun temel olarak bazı işlemler için madencilere giden ücret yerine yakılmak üzere bir adrese gönderileceği anlamına geleceğini açıkladı.

Ethereum 2.0 güncellemesinin ölçeklenebilirlik ve verimlilik konularında da büyük vaatlerde bulunduğunu belirten ünlü analist bu güncellemenin Ethereum için büyük bir değer sağlayacağını belirtiyor.

Lark’a göre yatırımcılar Ethereum’un potansiyelinden ve güncellemelerin getirdiği yeniliklerden etkilendi. Bu da onları Bitcoin yerine Ethereum almaya itiyor.

Etherum’un DeFi ve NFT gibi kripto ekosisteminin popüler araçlarına ev sahipliği yapması ilgi çekici başka bir tarafı olarak karşımızda duruyor.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.