okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-4.76%
Bitcoin
60.827,91 USDT
eth
ETH
-6.01%
Ethereum
3.023,59 USDT
bch
BCH
-6.48%
Bitcoin Cash
434,95 USDT
xrp
XRP
-2.9%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
-4.65%
Litecoin
79,63 USDT
bnb
BNB
-2.36%
Binance Coin
578,81 USDT
sol
SOL
-7.7%
Solana
127,16 USDT
avax
AVAX
-7.11%
Avalanche
32,77 USDT
ada
ADA
-3.42%
Cardano
0,44 USDT
dot
DOT
-2.35%
Poladot
6,43 USDT
doge
DOGE
-6.9%
Doge Coin
0,13 USDT
shib
SHIB
-6.77%
Shiba Inu
0,00 USDT

Altcoin sezonu ne zaman başlayacak?

Altcoin sezonu ne
Altcoin sezonu ne
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Altcoin sezonu ne zamandır tüm kripto piyasasının beklediği bir dönem. Bu dönemin ne  zaman başlayacağı konusunda çeşitli tahminler var. Kimilerine göre altcoin sezonu kapıda! Bu tahmini yapanların dayanakları ne olabilir?


Altcoin sezonu ne zaman?

Dijital piyasa, Eylül ayındaki satışlarla kaybettiği momentumu yeniden kazandı ve yukarı doğru kayda değer bir yükseliş gösterdi. Tabii ki piyasanın hiç değişmez kuralı, Bitcoin ne tarafa giderse altcoinler de o tarafa doğru yol alıyor. Bu sefer de çok farklı olmadı. Kripto para piyasası tekrar yükselmeye başladığında, tüm altcoinler de bu yükselişten payını aldı. Hatta bazı altcoinler Eylül düşüşünden önceki seviyelerine döndüler. Bu altcoinler şu anda da oldukça iyi durumdalar ve hehangi bir geriye gidiş işareti vermiyorlar.

Mevcut Altcoin senaryosu

Şu sıralar mevcut durumda bir değişiklik gözlemleniyor Bazı altcoinler önemli ölçüde değer kaybı yaşamışlardı, ama yeniden harekete geçme planları olduğunu biliyouruz bu altcoinlerin. Bu altcoinlerin desteği ile bazı traderlar olumlu havayı hissetmeye başladılar çoktan. Bu traderlara göre bir alt coin sezonu her an kapımızı çalabilir.

Altcoin ilerlemesi

Kripto paraların çok hızlı gelişen dünyasında, kötü amaçlı yazılımlar yok değil. Bu yazılımlar ne yazık ki piyasada bir kutuplaşmaya neden olmuştu.

Ancak piyasadaki, farklı projeler ve girişimler için mikro ekonomiye büyük bir talep var. İşte bu durum altcoinlerin ve diğer eşsiz tokenlerin (SLP ledger gibi) önemli oyunculara esnek hizmetler sunabilmelerine olanak sağlıyor. Önceki yıllarda piyasadaki coinlerin sayısı şu anda katlayarak çoğalmış durumda. Bu koşullarda en in iyi coini seçmek ve diğer coinlere de bir şans vermek gerekiyor. Geçen yıl Mayıs ayının başlarında 1500 altcoin vardı, ardından, coin sayısı 2300 civarına yükseldi.

Bitcoindeki dalgalanmalar önde gelen altcoinleri parlatıyor

2019 yılı boyunca Bitcoin fiyatının bir boğa koşusu içinde aşağı yukarı sallanıp durması, pek çok altcoinin rotasını bozdu. Altcoinlere ait sermaye kitle kapitülasyonuna neden olarak, sermayenin altcoin işletmelerinden kopmasına neden oldu. Bitcoin 8000 ve 9000 aralığında kaldı. Volatiliteye bağlı olarak kripto traderları Ethereum ve Ripple gibi daha durgun varlıkları seçmeyi tercih etti.

Altcoinler uçmaya hazırlanıyor

Bitcoin fiyatı yukarıları hedefledikçe altcoinler de uçuşa geçiyorlar Bitcoin’in altcoinler üzerindeki etkisi azalıyor gibi şu sıralar. Ancak Bitcoin’in bu başıboş dolaşmasının sonucu altcoinleri atağa geçebilirler. An itibari ile Bitcoini geçme hazırlığı yapan altcoinler var.

Bknz:Azalan Bitcoin hakimiyeti altcoin sezonunu tetikleyebilir

Altcoin Sezonu

Piyasa çok iyi bilir ki, Bitcoin sürecini tamamlayınca altcoinler ortaya çıkıyor. Bitcoin piyasa hakimiyeti%60. Böyle olunca altcoinlerin ortaya çıkıp kendilerini gösterme zamanları gelmiş olabilir.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.