“2021 yılının 3. çeyreğinde bu kriptolar patlayacak!”

kripto
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

2021 yılı kripto paralar için oldukça iyi geçen bir yıl oluyor. Ünlü kripto analisti bu yılın 3. Çeyreğinde fırlayacak kripto paralara dikkat çekti. Detaylar için haberimize göz atın.

“2021 yılının 3. çeyreğinde bu kriptolar patlayacak!”

2021 yılı kripto piyasası açısından oldukça verimli geçen bir yıl oluyor. Yıla fırtına gibi başlayan kripto piyasası mayıs ayında başlayan bir şok dalgası ile karşı karşıya kalsa da krizi çabuk atlatıp bir toparlanma dönemine girdi.

Kripto piyasasında toplam hacim 2 trilyon dolara yeniden yaklaştı ve birçok kripto para yatırımcılarının yüzünü özellikle son iki haftadır güldürüyor.

Bkz: Bu kripto para Bitcoin’den iyi performans gösterecek!

Bu yılın 3. çeyreğinin içerisindeyiz ve bu dönemde hangi kripto paralara yatırım yapılmalı sorusunun cevabını ünlü kripto analisti Coin Breau veriyor. 1,23 milyon abonesi bulunan Youtube kanalında izleyicileri için analizler yapan kripto analisti listesine Ethereum ile başladı.

Analist, Ethereum tabanlı bir borsa yatırım fonu (ETF), kurumsal talep ve ETH’yi deflasyonist bir varlığa dönüştürebilecek son EIP-1559 güncellemesi de dahil olmak üzere, Ethereum’u daha yüksek seviyelere çıkarabilecek birden fazla katalizör olduğunu vurguladı ve Ethereum için yıl sonu tahminini paylaştı.

“Bence yıl sonuna kadar 6.000 ila 7.000 dolarlık bir ETH fiyatı için kolayca pozisyon açabilirsiniz.” 

Ünlü analistin lisetesindeki ikinci kripto para Cardano (ADA). Analist Cardano’nun mühiş bir potansiyeli olduğunu değerlendiriyor.

“Geniş piyasa değeri nedeniyle Cardano’nun yukarı yönlü potansiyeli sınırlı olsa da büyümek için Ethereum’dan çok daha fazla alana sahip ve bunun birçok nedeni var. Yeni başlayanlar için ADA, yükseliş momentumunu her şeye rağmen sürdürdü. Son düşüşe rağmen güçlü kaldı ve hala çok görünür bir yükseliş trendinde. Bunun nedeni, Cardano’nun en iyi günlerinin yakın olması.”

Breau, ayrıca Cardano ekosisteminde 100 kat getiri için fırsatlar sunabileceğini söylediği bir dizi topluluk tarafından finanse edilen proje olan Project Catalyst’ten de bahsediyor.

“Bu kâr potansiyeli rekor miktarda perakende yatırımcı ve kullanıcı getirebilir ve ADA’nın 4 ila 5 dolar aralığına çıktığını görebiliyorum”

Analistin üçüncü seçimi ise Solana (SOL). Visa veya Mastercard gibi eski ödeme işlemcileri kadar çok işlemi işleme yeteneği nedeniyle Solana’nın “ciddi derecede önemli” olduğunu söyleyen Coin Breau, Solana’nın Cardano gibi kripto piyasalarındaki gerileme sırasında oldukça iyi dayandığını belirtiyor.

Analistin, Q3 için dördüncü altcoin seçimi, katman-2 ölçeklendirme çözümü Polygon’dur (MATIC). MATIC’e gelen yeni kullanıcı dalgası beklentisine dayanarak analist, altcoin için kartlarda %264’lük bir rallinin mümkün olduğunu söylüyor.

“Poligon’un kitlesel olarak benimsenmesi, 2021’in sonuna kadar fiyatını kolayca tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkarabilir. Bence 5 dolar gerçekçi bir tahmin.”

Guy’ın listesindeki son altcoin, Proof-of-Stake Blockchain Terra’nın rezerv para birimi olan LUNA.  Analist, Terra’nın henüz “savaşta test edilmemiş” olmasına rağmen, yıl sonuna kadar %506’lık bir fiyat artışının hala mümkün olduğunu söylüyor. LUNA’nın benimsenmesi ve inovasyonunun devam etmesi halinde 100 doların mümkün olduğunu belirtiyor.

Kaynak

 

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
“2021 yılının 3. çeyreğinde bu kriptolar patlayacak!”
Yorum Yap
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.