Loading...
btc
BTC
-0.84%
Bitcoin
63.237,12 USDT
eth
ETH
0.56%
Ethereum
3.148,77 USDT
bch
BCH
-1.69%
Bitcoin Cash
474,26 USDT
xrp
XRP
-1.87%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
-4.12%
Litecoin
84,46 USDT
bnb
BNB
-1.04%
Binance Coin
591,79 USDT
sol
SOL
-0.42%
Solana
138,65 USDT
avax
AVAX
-0.49%
Avalanche
34,25 USDT
ada
ADA
-0.71%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
-1.36%
Poladot
6,67 USDT
doge
DOGE
-1.1%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-2.67%
Shiba Inu
0,00 USDT

2021 4. Çeyrekte dikkat edilecek 4 Cardano projesi; 4×4!

Büyük Cardano ağ yükseltmesi Vasil’e son destek Binance.US'den geldi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üçüncü nesil blockchainler Bitcoin ve Ethereum’a rakip olacak şekilde geliştirildi. Bunların en parlaklarından biri hiç şüphesiz Cardano. 4. Çeyrekte Cardano projeleri çok konuşacak gibi duruyor.

2021 4. Çeyrekte dikkat edilecek 4 Cardano projesi; 4×4!

Ethereum akıllı sözleşme kabiliyeti ile 3500’den fazla DeFi uygulamasına ev sahipliği yapıyor. Bununla birlikte blockchainin ölçeklenme sorunu nedeniyle geliştiriciler yeni çözümler bulmaya çalışıyor.

Cardano ise Alonzo güncellemesi ile akıllı sözleşme dünyasına adım attı. Şimdi de Ethereum’a meydan akuyor.

Cardano’da Alonzo dönemi, konuşlandırılan yaklaşık 100 dApp ile şimdiden başladı bile. 2021 yılı 4. çeyreği, merkezi olmayan borsalardan ve NFT çözümlerinden oyun oynamaya ve daha fazlasına kadar Cardano’da başlatılan birçok harika projeyi görecek.

İşte bunlardan bazıları şöyle:

İlgili: Cardano ADA coin nedir, nereden ve nasıl alınır?

cardano 2021 4. Çeyrekte dikkat edilecek 4 Cardano projesi; 4x4!

ilgili:Cardano ADA coin güncel teknik analizi

CNFT

NFT patlaması geçen yıl dünyayı kasıp kavurdu ve bu yıl da devam ediyor. CNFT, Cardano’nun diğer zincirlere rakip olacak NFT merkezi olacak. Zaten OpenSea ile karşılaştırılmakta olan CNFT, Cardano ekosistemiyle birleşecek.

CNFT‘nin platformda 170.000’den fazla varlığı var ve 1.000.000 doların üzerinde satış kaydediyor. CNFT platformu, büyüyen bir merkezsiz ekosistem. Kullanıcılar, platforma yatırım yaparken aynı zamanda NFT’leri basabilir ve takas edebilir.

SundaeSwap

SundaeSwap Cardano üzerindeki merkezsiz borsadır. Borsa Cardano üzerinde en çok aranan platformlardan biri. Şu anda Ethereum ve BSC üzerinde bulunan Uniswap ve Pancakeswap ile karşılaştırılan SundaeSwap DEX’ler arasında önemli bir yer edinebilir.

İlgili: Güncel Cardano haber gündem ve son dakika gelişmeleri

Ardana

Ardana, Cardano blockchaininde -on-chain temelli bir stablecoindir. Ardana ilse minting, transfer, stake ve lending yapılabilir.

Buna ek olarak, Dana kullanıcıları kripto para birimlerini Ardana ile uyumlu bir cüzdanda saklayabilir ve stabilcoin havuzları için merkezi olmayan bir değişim olan DanaSwap’ın olanaklarından yararlanabilir.

 

OccamFi

OccamFi, DeFi çözümleriyle ilgili cross-section alanını kapsar ve bu özelliği ile benzersiz bir platformdur. Cardano blockchainindeki yeni DeFi projelerinin ödünç verilmesini, ödünç alınmasını ve finansmanını geliştirir. Cardano blok zincirindeki yeni DeFi projelerinin ödünç verilmesini, ödünç alınmasını ve finansmanını geliştirir. Occam Razor, Cardano’daki dApp’lere merkezi olmayan finansman getirecek platformun launchpadidir.

OccamFi, topluluğun bu gelişmelerin merkezinde yer aldığı projelerin başlaması için birçok yol sunar. Bu, Occam Razor aracılığıyla başlatılan projelerin pazarda bir avantajı olduğu anlamına gelir, çünkü zaten etraflarında toplanan bir toplulukları vardır. OccamFi, gelecekte ekosisteme daha da fazla değer katan bir DEX başlatmayı planlıyor.

Canlı ADA coin fiyatı: [mcrypto coin=”ADA” currency=”USD”]

İlgili: Cardano yorum, ADA coin güncel fiyat tahmini, ADA fiyat analiz 

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.