Bitcoin 1000 dolara düşerse BTC madenciliği hala devam edebilir mi?

Madencilerde satılacak BTC
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Bitcoin 1000 dolara düşerse BTC madenciliği hala devam edebilir mi? Adaptive Capital ortağı on-chain analiz uzmanı Willy Woo’ya göre Bitcoin fiyatı 135 bin dolara doğru ilerliyor. Yine de eğer bir yön değişimi olur ve BTC fiyatı 1,000 dolara kadar düşerse, böyle bir ortamda her şeye rağmen çalışmaya devam eden madenci olur muydu?


Bitcoin 1000 dolara düşerse BTC madenciliği hala devam edebilir mi?

Willy Woo, Bitcoin maksimalisti Max Keiser’in programına konuk oldu. Programda aşırı boğa görüşler de dile getirildi. Bir de olabilecek en kötü senaryolar da değerlendirildi.

Bu en kötü senaryonun ne olabileceğine bakalım. Diyelim ki BTC fiyatı 1,000 dolar gibi bir dip seviyesine kadar geriledi. Woo, böyle bir durum için “en uzun süre çalışabilecek son madenciyi test etme aşamasına geldik demektir” ifadesini kullanıyor.

Eğer sadece birkaç madenci kalır ve yeterli hash gücü olmazsa, bir ulus devletin saldırısını rahatlıkla görebiliriz. Belirli bir fiyat seviyesinin altında çok büyük rakiplere karşı savunulamaz bir yapı var.

İlgili – Bitcoin madenciliği nedir -; Bitcoin madenciliği nasıl yapılır?

Woo ve Keiser Bitcoin’in kazanacağı konusunda emin

Bitcoin 1000 dolara düşerse BTC madenciliği hala devam edebilir mi? Adaptive Capital ortağı on-chain analiz uzmanı Willy Woo’ya göre Bitcoin fiyatı 135 bin dolara doğru ilerliyor.

Bitcoin 1000 dolara düşerse BTC madenciliği hala devam edebilir mi?

Bu en kötü senaryoya rağmen hem Woo hem de Keiser Bitcoin’in “kazanacağını” düşünüyor.

Woo ayrıca on-chain analizinin ne olduğuna da açıklama getiriyor. Ona göre on-chain analizi, madencilerin yaptığı satışlar, piyasadaki sermaye hareketleri ve diğer indikatörler hakkında bilgi sağlıyor. Bu da fiyatın hangi yöne doğru gittiği hakkında bilgi veriyor. Keiser de Woo’nun şimdiye kadar çok sayıda doğru tahminde bulunduğunu belirtiyor.

Woo’nun boğa tweeti ise düzeltmenin sona erdiği ve yeniden boğa piyasasına dönüş yaptığımız konusunda işaretler içeriyor.

Willy Woo (@woonomic) şöyle diyor: “Bu kırılma önemli bir olay. Temel yatırım faaliyetleri 10,000 dolara kırılmayı destekliyor.”

Peki, Woo’ya göre önümüzdeki altı, dokuz ya da 12 ayda BTC fiyatı ne olacak? Woo, kesin bir fiyat söylemeyeceğini belirterek, yine de genel yön hakkında konuşabileceğini ifade ediyor. Ona göre boğa piyasası muhtemelen dört yıl devam edecek. Yani söz konusu dört yılda BTC rahatlıkla 100,000 doların üzerine çıkabilir. Genel olarak ise 135,000 dolar tahmini yapılıyor.

Söz konusu Willy Woo söyleşisini buradan izleyebilirsiniz.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 1000 dolara düşerse BTC madenciliği hala devam edebilir mi?
Yorum Yap
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.