BTC : 618000 ₺ ETH : 45630 ₺ XRP : 11.223 ₺ LTC : 1659.9 ₺ USDT : 14.744 ₺ XLM : 2.99 ₺
  1. Anasayfa
  2. Kripto Para Haberleri
  3. Haftalık-Quiz yanıtları
becommer_koinmedya
becommer_koinmedya

Haftalık-Quiz yanıtları

0

Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

  1. Tesla, bir SEC dosyalamasında geçen ay büyük miktarda Bitcoin satın aldığını açıkladı. Ama ne kadar?

Cevap: C) 1.5 Milyar $

2. Tesla içerikli başka bir haberde, bir DeFi türev platformu Tesla türevi sTSLA’ya ev sahipliği yapmayı planlandığını duyurdu. Hangi platform?

Cevap: A) Synthetix (SNX)

3. Bu hafta hangi bilgisayar yazılım ve donanım firması IOTA ile ortaklık kurdu?

CEvap: A) Dell

4. Lider kripto para Bitcoin için yeni bir ATH elde ediliği haftayı geride bıraktık. Peki geçen hafta Bitcoin kaç dolara kadar yükseldi?

Cevap: C) 48.985 dolar

5) Bankacılık sektörü bu hafta kripto para servislerini artırdı. Hangi ünlü Amerikan bankası müşterilerine kripto saklama hizmeti sunmayı planladığını açıkladı?

Cevap: B) BNY Mellon

6. Kripto para piyasası canlandıkça Ethereum da değer kazanmaya devam ediyor. Bu hafta, Ethereum ağ gaz ücretleri kaç dolara kadar yükseldi?

Cevap: A) 25 dolar

7. Bu hafta hangi küresel e-ticaret platformu kripto ödeme hizmeti başlatma planları hakkında ip ucu verdi?

Cevap: A) Amazon

8. Futbol taraftarları, blockchain tabanlı taraftar tokenleri aracılığıyla kulüp kararlarına katılma şansı elde edecekler. Hangi ünlü futbol kulübü bu hafta kendi taraftar tokenini tanıttı?

Cevap: C) AC Milan

9. Binance bünyesine daha fazla ürün ekledikçe tokeni (BNB) de daha fazla yükseliyor. Bu hafta BNB token hangi önemli seviyeye ulaştı?

Cevap: B) 100 dolar

10. Grayscale hafta içerisinde bir dizi kripto tabanlı ETF başvurusu yaptı. Hangi DeFi tokenleri bu başvurulara dahil edildi?

Cevap: A) YFI, SUSHI

Canlı sohbet, haber uzman görüşü ve piyasa sinyalleri için TELEGRAM grubumuzu, TWITTER ve FACEBOOK sayfamızı takip edin.