okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
0.93%
Bitcoin
64.489,92 USDT
eth
ETH
1.41%
Ethereum
3.161,04 USDT
bch
BCH
1.52%
Bitcoin Cash
469,93 USDT
xrp
XRP
0.32%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
-0.11%
Litecoin
81,56 USDT
bnb
BNB
1.26%
Binance Coin
593,01 USDT
sol
SOL
1.08%
Solana
147,63 USDT
avax
AVAX
0.17%
Avalanche
37,42 USDT
ada
ADA
0.12%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
1.71%
Poladot
7,24 USDT
doge
DOGE
1.15%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
-0.22%
Shiba Inu
0,00 USDT

Analist Michael van de Poppe, altcoin piyasası için iyi haberi verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ünlü analist Michaël van de Poppe, yeni ekonomik verilere dayanarak altcoin piyasasında bir ralli başladığını ifade ediyor. Analistin açıklamasının ayrıntılarına bakalım.

Analist Michael van de Poppe, altcoin piyasası için iyi haberi verdi

Popüler analist Michaël van de Poppe, ekonomik faaliyetlerin yavaşladığına dair işaretlere dikkat çekerek, bunun kripto para piyasası genelinde bir ralli sinyali olduğunu ifade ediyor.

Van de Poppe, sosyal medya platformu X’teki 716.300 takipçisine yaptığı açıklamada, ABD işgücü piyasasının Nisan ayında tahminleri ıskalamasından sonra kriptoda yükseliş olacağını açıklıyor.

İşsizliğin %3,9’a yükselmesi ve ortalama saatlik kazançların beklenenden daha az artması nedeniyle analist, Fed’in istihdam piyasasını desteklemek için para basma makinelerini çalıştırmak zorunda kalacağına inanıyor. Şöyle diyor:

“Korkunç ekonomik veriler geldi. DXY (ABD dolar endeksi) düştü, buna ek olarak QE (niceliksel gevşeme) durumu ve faiz indirimleri artacak ve bu nedenle riskli varlıklar ralli yapacak.

 

Bitcoin 61.600 doların üzerine geri döndü. FOMC (Federal Açık Piyasa Komitesi) verileri piyasalar için düşük seviyelerden geldi ve altcoin boğa piyasası başladı.”

İlgili – Analist, ufukta Bitcoin için kaç aylık parabolik ralli olduğunu açıkladı

Analist Michael van de Poppe, altcoin piyasası için iyi haberi verdi

Kaynak: Michaël van de Poppe/X

Tüm altcoinlerin piyasa değerlerine bakıldığında, trader altcoin piyasanın tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkmadan önce bir konsolidasyon dönemine tanık olacağını öngörüyor. Sözlerine şöyle devam ediyor:

“Toplam altcoin piyasa değeri genel olarak bu düzeltmenin dibini gördü. Bence 880-920 milyar dolar altcoin piyasasının istikrar kazanacağı taban. Buradan ise tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru bir ralli yapacak.”

Analist ayrıca bireysel traderlerin geri dönüşünün artık görünürde olduğunu söylüyor. Altcoinler büyük kazançlar elde ettiğinde kripto piyasalarına gireceklerine inanıyor. Trader, altcoinlerin yükselişe geçmesinin muhtemelen bu yazdan sonra olacağını ifade ediyor.

İlgili – ChatGPT, Mayıs ayında 5-10x yapabilecek düşük değerleri kripto paraları seçti

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.