XRP 1 dolara ulaşabilecek mi? İşte gelecek 6-12 ay için fiyat tahminleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ripple (XRP) fiyatı ile ilgili önemli bir sermaye şirketinden önümüzde 6-12 ay için dikkat çeken bir fiyat tahmini geldi. Hedef 1 dolar mı? Ayrıntılara bakalım.


XRP için önümüzdeki 6-12 ayda neler bekleniyor? XRP fiyat hedefi 1 dolar

Girişim sermayesi platformu Future Trends Capital, XRP ve diğer önde gelen kripto varlıklar için önümüzdeki 6 ile 12 ay arasındaki fiyat tahminlerini paylaştı. Şu anda yaklaşık 0,52 dolardan işlem gören XRP’nin, 2025’in Nisan ile Kasım ayları arasında 1 dolara yaklaşması öngörülüyor. Ancak bu hedefe ulaşmak için XRP’nin birçok direnç noktasını aşması gerekecek.

XRP, Aralık 2021’de 1 dolar seviyesini kaybettikten sonra tekrar bu seviyeyi geri kazanmakta zorlanıyor. Temmuz 2023’te ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile ilgili mahkeme kararı, XRP’ye geçici bir yükseliş sağlasa da, coin 0,93 dolarda güçlü bir dirençle karşılaştı ve 1 dolara ulaşamadı. O zamandan beri düşüş eğiliminde olan XRP’nin bu seviyeyi aşması için güçlü bir yükseliş momentumu gerekiyor.

Direnç Noktalarının Aşılması Gerek

Future Trends Capital, XRP’nin 1 dolar seviyesine ulaşabilmesi için ilk olarak haftalık grafikteki Pivot noktasını, yani 0,6211 dolar seviyesini aşması gerektiğini belirtiyor. Bu seviyenin geçilmesi, XRP’de yükseliş momentumu yaratabilir ve alıcıların ilgisini çekerek fiyatı destekleyebilir.

xrp XRP 1 dolara ulaşabilecek mi? İşte gelecek 6-12 ay için fiyat tahminleri

Bunu takiben XRP’nin üst Donchian Kanal çizgisindeki, yaklaşık 0,6650 dolar seviyesindeki direnci kırması gerekecek. Bu çizgi, XRP’nin geçmişte fiyat artışını sınırlandıran bir bariyer olarak işlev görmüş durumda. Bu noktadan sonra 0,8686 dolarlık bir başka kritik direnç daha bulunuyor. Bu seviyenin aşılması durumunda, XRP’nin 1 doların üzerine çıkması ve yaklaşık 1,0215 dolarda dengelenmesi olası.

İlgili – Ripple coin yorum: XRP teknik analizi ve geleceği

Diğer Kripto Varlıklar İçin Tahminler

Future Trends Capital, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi diğer önde gelen kripto varlıklar için de cesur tahminlerde bulunuyor. Şu anda yaklaşık 66.900 dolar değerinde olan Bitcoin’in önümüzdeki yıl içinde 100.000 dolara ulaşması bekleniyor. Ethereum’un (ETH) fiyatının ise 2.474 dolardan 6.000 dolara yükselmesi öngörülüyor.

Solana (SOL) için ise, 169 dolar olan mevcut fiyatının 300 dolara çıkabileceği tahmin ediliyor. Bu tahminler, genel kripto pazarında iyimser bir hava oluşturuyor ve XRP dahil birçok önde gelen kripto varlık için olumlu bir beklenti sunuyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.