Coinbase, delist edeceği önemli bir coini açıkladı

Coinbase
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, önde gelen önemli bir coini delist edeceğini duyurdu. Böyle delist olayları kripto para fiyatlarına düşüş etkisi ile bilindiği için önemli. Ayrıntılara bakalım.


Coinbase, DESO coini platformdan kaldırıyor: İşlem desteği 8 Kasım’da sona erecek

Önde gelen kripto para borsası Coinbase, önemli bir kripto varlığı platformdan kaldırmaya yani delist etmeye hazırlanıyor. Yapılan son açıklamaya göre Coinbase, Decentralized Social (DESO) adlı kripto parayı delist etme kararı aldı. Coinbase, bu kararı bir tweet ile duyurarak, “Platformumuzdaki varlıkları düzenli olarak gözden geçiriyoruz. Son incelemelerimize göre, Decentralized Social (DESO) için 8 Kasım 2024 tarihinde, yaklaşık olarak saat 14.00 ET’de işlem desteğini kaldıracağız,” ifadesini kullandı.

Bu doğrultuda, DESO’nun Coinbase platformundan 8 Kasım 2024 tarihinde kaldırılması planlanıyor. Bu işlem öncesinde, Coinbase DESO işlem emirlerini sadece limitli işlem moduna geçirdi. Bu modda kullanıcılar limit emirleri verebilir, iptal edebilir ve eşleşme gerçekleşebilir.

Coinbase’in DESO’yu delist etme kararı, platformun listelediği varlıklar için yüksek standartları koruma çabasının bir parçası. Platform, yasal uyumluluk, teknik güvenlik ve diğer standartları sağlamak için listedeki varlıkları düzenli olarak gözden geçiriyor. DESO’nun tam olarak neden listeden çıkarıldığına dair ayrıntılı bilgi verilmemiş olsa da, bu kararın son bir inceleme süreci sonrasında alındığı belirtiliyor.

İlgili – Bitcoin hashrate tarihi zirvede: Zettahash dönemine bir adım daha yakın

Coinbase ayrıca bu hafta, New York’taki kullanıcılar için Flare (FLR), Injective Protocol (INJ), The Sandbox (SAND) ve Stacks (STX) tokenlerini erişime açtığını duyurdu. Bu yeni listelemeler ile kullanıcılar, bu tokenleri satın alabilir, satabilir, dönüştürebilir, gönderebilir veya saklayabilirler.

Ayrıca, Coinbase, uluslararası borsasında ApeCoin sürekli vadeli işlemlerini destekleyeceğini duyurdu. APE-PERP işlem piyasasının 31 Ekim 2024 tarihinde saat 09:30 UTC’den sonra açılması planlanıyor. Bu duyuru, Coinbase’in kullanıcılarına sunduğu işlem seçeneklerini çeşitlendirmeye yönelik bir diğer adımı olarak öne çıkıyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.