40 Ünlü Markayla İş Birliği: Sandbox’ın Yeni Dönemi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Sandbox, Alpha Sezon 4 için kapsamlı bir rehber paylaştı. Bu sezonun savaş geçiş sistemi 30 seviyeden oluşacak. Her seviye, kazanılan EP (Experience Points) ile elde edilecek. Alpha Pass sahipleri, diğer oyunculardan 13 kat daha fazla SAND kazanma fırsatına sahip olacak.

Sezon, 9 Ekim’de UTC saat 14:00’te başlayacak. Sandbox, bu sezonda 40 büyük marka ile iş birliği yapacak ve toplam ödül havuzu 2.5 milyon SAND değerinde olacak.

İş Birlikleri ve Deneyimler

Sandbox, bu sezonun rehberini 7 Ekim’de bir X gönderisiyle duyurdu. Tanıtım videosu, ünlü manga serisi Attack on Titan, Gordon Ramsay’in Hell’s Kitchen’ı, Lionsgate’in Hellboy (2019), popüler reality şovlar Love Island ve The Voice, Playboy, Ubisoft’un Captain Laserhawk’ı, Cut the Rope gibi markalarla yapılan iş birliklerini gösteriyor.

Sandbox CEO’su ve kurucu ortağı Arthur Madrid, “Bu önemli dönüm noktası, sevilen markalar ve karakterlerin, son kullanıcı topluluğumuzun yarattığı deneyimlerle bir araya gelerek metaverse’ün neyi temsil ettiğini kapsıyor” dedi.

Alpha Hub ve Etkileşim Fırsatları

Alpha Sezon 4, oyuncuların birbirleriyle etkileşimde bulunabileceği ve görevleri tamamlayabileceği bir sosyal alan olan Alpha Hub ile başlayacak.

Haftalık Alpha Pass Çekilişi

Alpha Pass, özel avantajlar ve ödüller sunuyor. Sadece pass sahipleri, normal oyunculardan daha hızlı kazanma şansı sağlayan premium görevleri gerçekleştirebilecek. Bu nedenle, Alpha Pass çekilişini kazanmak bu sezonun oyuncuları için öncelikli bir hedef olabilir.

Alpha Pass, haftalık liderlik tablolarında en üstteki 500 oyuncuya ücretsiz verilecek. Daha fazla EP kazanan oyuncular, bu tabloda yer alma şanslarını artıracak.

Ödüller ve Kazanç Fırsatları

Sandbox oyuncuları, bu sezonda 1400’den fazla SAND kazanma fırsatına sahip olacak. 1 SAND’ın 0.26 dolar değerinde olduğu göz önüne alındığında, her oyuncu 358 dolara kadar ödül kazanabilir.

Bu sezonun toplam ödülleri arasında, normal oyuncular için Savaş Geçişi aracılığıyla 25 SAND yer alırken, Alpha Pass sahiplerine ek olarak 300 SAND verilecek. Arazi sahipleri, topluluk tarafından kazanılan toplam EP’ye bağlı olarak 80 SAND kazanabilir.

NFT ve Diğer Ödüller

Ayrıca, oyuncular 170’ten fazla giyilebilir ve ekipman içeren özel NFT’ler kazanma şansına sahip. Web 3 oyununu yeni sezonu üç gün içinde açılıyor. Ön kayıt yaptıran oyuncular, özel bir altın şapka NFT’si de kazanacak.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.