VanEck yöneticisi Matthew Sigel: 3 Bitcoin metriği BTC için boğa sinyal veriyor

İşte Bitcoin dip tartışmalarına son noktayı koyabilecek metrikler!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Bitcoin fiyatı için sırada ne var? Ünlü bir analist, BTC verilerinde 3 boğa metrik gördüğünü ifade ediyor. Açıklamasının ayrıntılarına bakalım.


VanEck yöneticisi Matthew Sigel: 3 Bitcoin metriği BTC için boğa sinyal veriyor

Bir finans analisti, Bitcoin’in (BTC) üç önemli boğa metriği gösterdiğini belirtiyor.

VanEck Dijital Varlıklar Başkanı Matthew Sigel, Scott Melker ile yaptığı yeni bir röportajda, son göstergelerin BTC hakkında onu olumlu düşündürdüğünü söyledi. Şöyle diyor:

“Salı günü yenilenmiş bir boğa eğilimi gördüm, kısa vadeli coin sahipleri tarafından gerçekleştirilen kayıplar gibi alanda bazı kapitülasyon göstergeleri fark ettim. Örneğin 500 milyon doları aşan gerçekleşmiş kayıplar. Bu Bitcoin tarihinde beşinci en büyük böyle veri. Ve sonra BTC volatilitesinin 21’e ulaştığını gördüm, bu da 30 günlük yıllıklandırılmış volatilite anlamına geliyor ve bu da oldukça düşük bir sayı…”

Sigel’e göre, BTC için boğa sinyali veren metrikler gerçekleşmiş kayıplar, volatilite ve düşüş oranı.

Gerçekleşmiş kayıplar metriği, BTC sahiplerinin alım ve satım fiyatları arasındaki farkı ifade eder. Volatilite, BTC’nin tarihsel olarak fiyatlarının nasıl dağıldığını ifade eder. Düşüş oranı ise BTC’nin, dört ay önce ulaştığı 73,737 dolarlık zirvesinden ne kadar aşağıda olduğunu gösterir.

BTC’nin şu anki değeri 61,846 dolar.

İlgili – Bitcoin (BTC/USD) Yorum: Fiyat, Grafik ve Geleceği

Geçen hafta Sigel, Ethereum’un (ETH) %4,225 oranında patlama yapabileceğini de öne sürmüşyü. Bu ayın başlarında yayınlanan bir raporda, VanEck, Ethereum için 22,000 dolarlık bir temel hedef belirledi. Bu, mevcut seviyeden %518’lik potansiyel bir kazanç anlamına gelir. Boğa hedefini yakalayabilmek için Ethereum’un mevcut fiyatından %4,225 oranında değer kazanması gerekecek.

Bitcoin ve Ethereum hakkındaki bu olumlu değerlendirmeler, yatırımcıların dikkatini çekerken, piyasada büyük hareketler oluşturabilir. Ancak, her yatırım kararında olduğu gibi, bu öngörülerin de dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini unutmamak önemlidir.

İşte analistin ilgili açıklamaları:

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.