Altcoinlerin ‘Hoş geldiniz’ partisi başlıyor: Analistten kritik Bitcoin Dominance düşüş uyarısı!

bitcoin için üst sınır ne olabilir?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

‘Altcoin piyasasının dip yapmasına hoş geldiniz’ diyen bir ünlü analist, Bitcoin Dominance’ın son dört yıldaki en büyük düşüşe hazır olduğunu söylüyor. Ayrıntılara bakalım.

Altcoinlerin ‘Hoş geldiniz’ partisi başlıyor: Analistten kritik Bitcoin Dominance düşüş uyarısı!

Yakından takip edilen bir kripto analisti, altcoinlerin boğa piyasasının en dikey hareketini görmeye neredeyse hazır olduğunu düşünüyor.

Takma adlı analist TechDev, X sosyal medya platformundaki 460.100 takipçisine yaptığı açıklamada, Bitcoin hakimiyeti (Bitcoin Dominance – BTC.D) grafiğinin büyük bir ayı dönüş sinyali verdiğini söylüyor.

BTC.D endeksi, toplam kripto pazarının ne kadarının Bitcoin’e ait olduğunu izler. Bir ayı BTC.D grafiği, altcoinlerin Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini öne sürer.

TechDev’e göre, BTC.D beş günlük grafikte düşüş eğilimi gösteriyor ve bu da Bitcoin’in altcoinlere karşı momentum kaybettiğini gösteriyor.

“Bitcoin hakimiyetindeki beş günlük düşüş eğilimi, son dört yılın en büyük düşüşü için hazır olduğunu söylüyor.

Bu işe yeni başlayanlar, altcoinlerin ikinci dalgasının dibine hoş geldiniz. Bu dalgalar, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek konsolidasyonlarında gelir.

Ve ‘Eğer altsezon olmazsa ne olur?’ diyenleri duyuyorsunuz.

Üçüncü dalgayı görene kadar bekleyin.”

İlgili – Bitcoin (BTC/USD) Yorum: Fiyat, Grafik ve Geleceği

TechDev, Elliott Dalga teorisini uyguluyor ve bu teori, yükselişte olan bir varlığın beş dalgalı bir artış göreceğini, burada birinci, üçüncü ve beşinci dalgaların yukarı yönlü hareketler ve ikinci ve dördüncü dalgaların düzeltme dönemleri olduğunu belirtir. Teori ayrıca üçüncü dalganın rallinin en uzun dalgası olduğunu belirtir.

Altcoinler konusundaki iyimser duruşunu desteklemek için analist, en büyük on dijital varlık ve stabil coinler hariç tüm kripto pazarının piyasa kapitalizasyonunu izleyen OTHERS endeksinin sekiz haftalık bir grafiğini paylaşıyor.

Altcoinlerin ‘Hoş geldiniz’ partisi başlıyor: Analistten kritik Bitcoin Dominance düşüş uyarısı!

TechDev’in grafiğine göre, OTHERS, 2017 ve 2020 boğa piyasalarının erken aşamalarında olduğu gibi, üstel hareketli ortalamasını (EMA) destek olarak yeniden test ediyor gibi görünüyor.

“Altcoinler.

Bittiğini mi düşünüyorsun? Onlar da öyle düşünmüştü.”

TechDev’in grafiğine bakıldığında, EMA’nın 200 milyar dolarda seyrettiği görülüyor. Yazı yazıldığı sırada, OTHERS 222.757 milyar dolardan işlem görüyor.

Analistin bu öngörüsü, altcoin yatırımcıları için umut verici olabilir ve piyasada yeni fırsatlar yaratabilir. Altcoinlerin gelecekteki performansı merakla bekleniyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.