Ethereum ETF kritik dönüm noktasında!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Sonunda Ethereum ETF işleme açılıyor. İşte önde gelen analistin yorumu.

Ethereum ETF için firmalar yarışıyor

Ethereum ETF piyasasında kıyasıya bir yarış var ve pek çok firma bu yarışta geride kalmamak için başvurularını güncelledi.

Haftanın son saatlerinde yapılan bu başvuruların içeriği yatırımlar ve ücretler hakkında detaylı bilgilerle dolu. Başvurular, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan gelecek onay imzasını beklemekte şu anda.

BlackRock, VanEck, Franklin Templeton, Grayscale Investments, Invesco Galaxy ve 21Shares, Cuma öğleden sonra bu güncellenmiş başvuruları sunan firmalar arasındaydı.

İlgili:Bitcoin(BTC/USD) Yorum:Fiyat,grafik ve geleceği

Bugüne kadar ikisi ücretlerini açıkladı. Mayıs ayında Franklin Templeton, Ethereum ETF ücretini %0,19 olarak belirlerken VanEck dün ücretinin %0,20 olarak belirlendiğini duyurdu.

Bloomberg televizyonunun kıdemli ETF analisti Eric Balchunas, dün yayınlanan bir gönderide ücret açıklamaları hakkında yaptığı yorumda şunları söylüyor:

“VanEck Ethereum ETF ücretiNİ %0,20 olarak belirledi,ancak bu oldukça düşük bir rakam, Franklin’in ise %0,19’luk ücreti civarında. Bu rakamlar  BlackRock üzerinde en azından %0,30’un altında kalması yönünde baskı oluşturabilir. Görünüşe göre Ethereum, Bitcoin kadar, yada ondan daha düşük ücretlere sahip olacak.”

Şirketler Cuma günü tohum yatırımlarını da duyurdu. Ethereum ETF’nin destekçisi olan 21 Shares, fonun çekirdek sermaye yatırımcısıydı. Yenilenen dosyasına göre sponsor, 18 Haziran’da 20.000 hisse satın alarak 340.739 dolarlık bir tohum yatırımına katkıda bulundu.

Analistler bu ETF’lerin 2 Temmuz civarında işlem görmeye başlamasını bekliyor.

Kaynak

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.