Coinbase, yeni coinleri lansman öncesi ticaretine izin veren yeni özellik sunmaya hazırlanıyor

Coinbase
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Coinbase, yeni bir özellik için hazırlık yapıyor. Buna göre yeni coinler lansman öncesinde trade yapılabilecek. İşte, yeni gelişmenin ayrıntıları.

Coinbase, yeni coinleri lansman öncesi ticaretine izin veren yeni özellik sunmaya hazırlanıyor

Coinbase, kullanıcıların yeni kripto paraların lansman öncesinde alıp satmalarına olanak tanıyacak yeni bir özelliği devreye almaya hazırlanıyor.

Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced, ABD, İngiltere ve Kanada dışındaki uygun bölgelerdeki traderlerin, henüz spot borsalarda listelenmemiş varlıklar için sürekli vadeli işlem sözleşmeleri satın almalarını sağlayacak.

Lansman öncesi sürekli vadeli işlem sözleşmelerinin dayanak varlığı, bir borsada listelenmeye başladığında ise, sözleşme standart bir sürekli sözleşmeye dönüşecek.

İlgili – Meme coin TRUMP aniden çöktü: İşte, sebep olan yeni coin söylentisi

Coinbase, yaklaşan özelliğin traderlerin “fiyat keşfine katılmalarını” sağlayacağını belirtse de, borsa lansman öncesi piyasaların yüksek risk taşıdığı konusunda uyarıyor.

“Ön lansman piyasalarının yüksek riskli doğası göz önüne alındığında, bu piyasalar daha düşük likiditeye, daha yüksek volatiliteye ve artan tasfiye riskine daha yatkındır. Lütfen ön lansman piyasalarındaki pozisyonların Likidite Destek Programı (LSP) katılımcılarına atanmayacağını unutmayın. Bu nedenle, bu piyasalar standart sürekli vadeli işlemlere kıyasla daha yüksek Otomatik Kaldıraç Azaltma riski taşıyor.”

Coinbase haberi sonrası Ethereum tabanlı altcoinden büyük pump!

Coinbase Advanced, borsanın ileri düzey ticaret platformudur ve perakende traderler için ön lansman piyasalarını sunacak. Coinbase International Exchange ise uygun kurumsal kullanıcılar için bu enstrümanları sunacak.

Coinbase’e göre, lansman öncesi sürekli vadeli işlem sözleşmeleri, standart sürekli vadeli işlemlerle aynı formülü kullanan fonlama oranlarına sahip olacak.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.