Meme coin TRUMP aniden çöktü: İşte, sebep olan yeni coin söylentisi

Trump NFT: Bitcoin’e scam diyen Trump, kendisi kripto satmaya başladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Meme coin TRUMP ani çöküşü ile dikkat çekti. Öyle görünüyor ki resmi Trump coin söylentisi ortalığı karıştırdı. Bu arada içeriden bilgi alan birisi ise birkaç bin dolayı milyon dolar kazanca çevirdi. İşte, ayrıntılar.

Meme coin TRUMP aniden çöktü: İşte, sebep olan yeni coin söylentisi

Donald Trump’tan ilham alınarak oluşturulan meme coin olan MAGA (TRUMP), eski başkanın kendi coinini çıkaracağı söylentilerinin etkisiyle bu haftanın başlarında neredeyse %60 değer kaybetti.

Spekülasyonlar, Trumpcoin (DJT) adlı başka bir coin etrafında dönüyor. Bazı haber kaynaklarına göre bu coin, Trump ve oğlu Barron tarafından Solana (SOL) ağında çıkarıldı.

Blockchain “anonimliğini kaldırma” platformu Arkham, DJT’yi kimin başlattığını belirlemek için 150.000 dolarlık bir ödül koydu.

İlgili – Lista coin nedir? LISTA/USD yorum, geleceği ve haberler

Ünlü blockchain araştırmacısı Zachxbt, bu ödüle yanıt verdi ve soruşturması sırasında yatırımcı Martin Shkreli – “Pharma Bro” olarak da bilinir – sosyal medya platformu X’te kendisine Barron Trump’ın katılımıyla DJT’yi başlatan kişi olduğuna dair iddialarla mesaj attığını bildirdi.

Ancak, Trump ailesinden herhangi birinin DJT ile bağlantısını gösteren hiçbir kanıt ortaya çıkmadı ve ne eski başkan ne de oğlu bu coin hakkında herhangi bir açıklama yaptı.

Meme coin TRUMP aniden çöktü: İşte, sebep olan yeni coin söylentisi

Dexscreener’a göre, DJT hızla yaklaşık 467 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Ancak yazının yazıldığı sırada, projenin meşruiyeti hakkındaki şüpheler arttıkça coin yaklaşık %83 değer kaybederek piyasa değeri 82,8 milyon dolara ve likidite 47.000 dolara düştü.

Blockchain takip firması Lookonchain’e göre, içeriden biri, coinin lansmanı hakkındaki haberlerden önce, 9.400 dolarlık yatırımı yaklaşık 1,03 milyon dolarlık SOL’a çevirerek 110 kat kazanç elde etti.

“İçeriden bilgi alan biri, paylaşım öncesinde büyük miktarda DJT (TrumpCoin) satın aldı ve sadece 9.400 dolar maliyetle 1 milyon dolardan fazla kazanç sağladı! Bu içeriden kişi 3 gün önce yeni bir cüzdan oluşturdu ve Binance’den 72 SOL çekti. 67.1 SOL ($9,400) harcayarak 58.87M DJT satın aldı, ardından 7,387 SOL ($1.03M) ve 10,241 $USDC karşılığında sattı. Yaklaşık 1.03 milyon dolar kazanç sağladı, bu da 110 kat kazanç demek!”

Messari’nin CEO’su ve kripto para endüstrisi savunucusu Ryan Selkis, kendisiyle iletişime geçildiğini ve bu coin ile ilgili bulgularını yakında açıklayacağını söyledi.

Yazının yazıldığı sırada, hala en büyük “PolitiFi” meme coin olan TRUMP, kayıplarının bir kısmını toparladı ve tekrar 8,34 dolardan işlem görüyor.

İlgili – MANTA coin nedir? MANTA/USD yorum, geleceği ve haberler

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.