Meme coin yatırımcılarına kötü haber!

1.000 dolarlık yatırımı 100.000 dolara dönüştürebilecek en iyi meme coinler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Meme coin piyasası ile ilgili on chain veriler, bazı büyük yatırımcıların teslim olmaya başladığını gösteriyor. Bu haber meme coin yatırımcıları için ne anlama geliyor? İşte, ayrıntılar.

Meme coin yatırımcılarına kötü haber!

Blockchain izleme ve analiz şirketi Lookonchain, dijital varlık piyasası düzeltme yapmaya devam ederken, iki büyük traderin meme coin pozisyonlarından vazgeçtiğini tespit etti.

Analiz şirketi, yedi haneli bir pozisyona sahip bir traderin, Pepe (PEPE) varlıklarını sadece bir aydan biraz fazla bir süre tuttuktan sonra sattığını belirtiyor. Şöyle açıklıyor:

“Bu PEPE yatırımcısı, 114,7 milyar PEPE’yi 366,5 ETH (1,27 milyon dolar) karşılığında satıp vazgeçti. 14 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde 114,7 milyar PEPE’yi (1,27 milyon dolar) 0.000011 dolar fiyattan satın almıştı. PEPE’nin fiyatı 27 Mayıs’ta 0.000017 dolar seviyesini geçtiğinde, karı 670,000 dolar (+%50) idi, ancak kar için satmadı. Sonra PEPE sürekli düştü ve başlangıç noktasının altına indi. Sonunda, tüm PEPE’yi satıp vazgeçti.”

İlgili – Pepe coin nedir? PEPE/USD fiyat grafiği, yorumu ve geleceği

Meme coin yatırımcılarına kötü haber!

Solana (SOL) ağında ise Lookonchain, bira meraklılarına adanmış bir meme coin olan Beercoin’de (BEER) bir balinanın 1 milyon doların üzerinde değerinde BEER sattığını tespit etti.

Lookonchain’e göre, balinanda hala 800,000 dolar değerinde BEER kaldı.

“Bir BEER balinası, 5 milyar BEER’i 7,450 SOL (1,08 milyon dolar) karşılığında sattı 15 Haziran’da. Bu balina, BEER takımı tahsis cüzdanından ‘8VY4LF…fDd5G2’ 8,89 milyar BEER (toplam arzın %1’i) aldı, ancak bu balina ön satışa katılmadı. Ve şu anda 3,76 milyar BEER (820,000 dolar) kaldı elinde.”

Yazının yazıldığı sırada, BEER’in fiyatı 0.000175 dolar seviyesinde işlem görüyor ve balinanın pozisyonunun büyük bir kısmını satmasından bu yana önemli ölçüde düşüş göstermiş durumda.

Bu durum, meme coin piyasasındaki yatırımcıların ve büyük pozisyon sahiplerinin piyasa düzeltmeleri sırasında nasıl tepki verdiklerini gösteriyor. Piyasa dalgalanmaları sırasında yatırımcıların stratejilerini nasıl belirlediklerini ve büyük satışların piyasa üzerinde nasıl bir etki yaratabileceğini anlamak için önemli bir örnek teşkil ediyor. Bu tür bilgiler, yatırımcıların risk yönetimi ve strateji belirlemelerinde yardımcı olabilir.

İlgili – Zksync ZK coin nedir? ZK/USD yorum, Airdrop ve haberler

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.