Analist, Bitcoin’de yeni ATH zirvesi için bir şeyin daha olması gerektiğini açıklıyor

Bir sonraki boğa piyasasında Bitcoin ne kadar yükselir?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Doğru çıkan Bitcoin tahminleri ile ünlü bir analist, Bitcoin’de yeni ATH zirvesi için olması gereken şeyi açıklıyor. İşte, ayrıntılar.

Analist, Bitcoin’de yeni ATH zirvesi için bir şeyin daha olması gerektiğini açıklıyor

2022’de Bitcoin’in dip seviyesini doğru tahmin eden bir kripto para analisti, BTC’nin yeni zirvelere ulaşmak için hisse senetleri piyasasının yardımına ihtiyaç duyabileceğini söylüyor.

Takma adlı analist DonAlt, 59.900 YouTube abonesine yaptığı yeni video analizinde, Bitcoin’in konsolidasyon aşamasını bırakıp yeni zirvelere doğru ilerlemeye hazır olduğunu belirtiyor.

İlgili – El Salvador, Bitcoin benimsenmesini bir adım daha öteye taşıyor

Önde gelen tradere göre, Bitcoin hisse senetleri piyasasına kıyasla zayıf kaldı ve kripto alanında birçok olumlu gelişmeye rağmen fiyat olarak yanıt vermedi. Ancak DonAlt, Bitcoin’in haftalık olarak önemli bir destek seviyesinin üzerinde kapanış yaptığı için momentum kazanabileceğini düşünüyor. Analist, Bitcoin’in fiyat hareketinin S&P 500’ün gücüne bağlı olabileceğine inanıyor.

“Eğer S&P, son zamanlarda olduğu gibi bir yükseliş sergilerse ve Bitcoin bu seviyede (65.500 dolar) kapanış yaparsa, gerçekten iyi bir yükseliş görebiliriz. Hatta yeni zirveler bile görebiliriz. Ancak şu noktada tamamen S&P’nin yükselişine bağlı olduğumuzu düşünüyorum.

 

Çünkü oldukça açık olan bir şey var ki, hem haber akışı – gerçekten çok iyi pozitif haber akışımız oldu – hem de S&P’nin gücüne kıyasla nispi zayıflık yaşadık. Sanırım S&P’nin gücünün devam etmesine bağlıyız.”

Bitcoin, en son haftayı 65.500 doların üzerinde kapattı. Yazının yazıldığı sırada, BTC 66.436 dolar değerinde.

İlgili – Efsanevi trader Peter Brandt’ten Bitcoin uyarısı! İşte, BTC için hedef seviyeleri

DonAlt’ın bu analizi, Bitcoin’in yeni zirvelere ulaşabilmesi için hisse senetleri piyasındaki olumlu hareketlerin devam etmesi gerektiğini vurguluyor. Bitcoin yatırımcıları, hisse senetleri piyasası ile Bitcoin arasındaki bu korelasyonu dikkate alarak stratejilerini belirleyebilirler. Kripto para piyasasındaki gelişmelerin yanı sıra hisse senetleri piyasasındaki hareketlerin de yakından takip edilmesi, yatırımcılar için önemli olabilir.

İşte, analistin ilgili açıklamaları:

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.