Ethereum boğa sinyal mi veriyor? Balinalar aniden 2,5 milyar dolarlık ETH biriktirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Kripto para balinaları yükselme sinyali veren Ethereum biriktirerek bu kripto parada yakında beklenen hareketliliğe işaret ediyor. İşte ayrıntılar.

Ethereum boğa sinyal mi veriyor? Balinalar aniden 2,5 milyar dolarlık ETH biriktirdi

Popüler bir kripto para analisti, büyük yatırımcıların yani balinaların milyarlarca dolar değerinde Ethereum (ETH) biriktirdiğini ve lider akıllı sözleşme platformunun günlük grafiğinde yükseliş sinyali verdiğini söylüyor.

Kripto analist Ali Martinez, sosyal medya platformu X’teki 65.400 takipçisine, son haftalarda Ethereum balinalarının lider altcoini yoğun bir şekilde topladığını belirtiyor. Şöyle diyor:

“Ethereum balinaları, son üç haftada 700.000’den fazla ETH satın aldı, bu toplamda yaklaşık 2.45 milyar dolar ediyor!”

Martinez, Ethereum’un günlük grafiğinde yükseliş sinyali gösterdiğini söylüyor. Trader, Tom DeMark (TD) Sequential göstergesinin, bir varlığın potansiyel dönüş noktalarını belirlemek için kullanıldığını ve Ethereum için bir sıçrama öngördüğünü belirtiyor.

“TD Sequential, Ethereum günlük grafiğinde bir alım sinyali verdi, bu da ETH için bir ila dört günlük mum çubuğu sıçraması öngörüyor!”

Ethereum boğa sinyal mi veriyor? Balinalar aniden 2,5 milyar dolarlık ETH biriktirdi

Yazının yazıldığı sırada, Ethereum 3.575 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde küçük bir artış gösterdi.

İlgili – Ethereum ‘mega pump’ yapacak diyen analistin ETH için dev fiyat hedefi

Ethereum’un rakibi Solana’ya (SOL) da bakan analist Martinez, TD Sequential’ın Solana’nın günlük grafiğinde de bir sıçrama sinyali verdiğini söylüyor.

“Solana, 141 dolarlık önemli bir destek seviyesine ulaştı ve TD Sequential, SOL günlük grafiğinde bir alım sinyali gösteriyor! Bu destek tutarsa, SOL bir ila dört günlük mum çubuğu için sıçrayabilir.”

Yazının yazıldığı sırada, Solana 148.91 dolardan işlem görüyor ve son gün içinde %3.48’lik bir kazanç sağladı.

Bu analizler, büyük yatırımcıların Ethereum’a olan ilgisinin arttığını ve bu durumun kripto para biriminde potansiyel bir yükseliş sinyalini işaret ettiğini gösteriyor. Benzer şekilde, Solana da önemli bir destek seviyesinde alım sinyali veriyor. Yatırımcılar, bu tür göstergeleri takip ederek stratejilerini şekillendirebilirler. Bu tür hareketler, kripto piyasasında önemli dalgalanmalara ve fırsatlara işaret edebilir.

İlgili – Ethereum fiyat yorumu: ETH Teknik Analiz, Grafik ve Geleceği

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.