Efsanevi trader Peter Brandt’ten Bitcoin uyarısı! İşte, BTC için hedef seviyeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Efsanevi trader Peter Brandt, Bitcoin yatırımcıları için önemli bir uyarıda bulunuyor. Ayı sinyaller gördüğünü söyleyen ünlü analist, BTC için hedefteki seviyeleri açıklıyor.

Efsanevi trader Peter Brandt’ten Bitcoin uyarısı! İşte, BTC için hedef seviyeleri

Tecrübeli trader Peter Brandt, Bitcoin (BTC) hakkında olumsuz bir sinyal veriyor. Lider kripto varlığının fiyatı, üç ay önce ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinin yaklaşık %10 altında seyrediyor.

Brandt, sosyal medya platformu X’teki 729.100 takipçisine, Bitcoin’in günlük zaman diliminde düşüş eğilimi gösteren bir grafik modeli sergilediğini söylüyor.

Brandt’in “Bump, Hump, Slump, Bump, Dump” modelini tasvir eden grafiğine göre, tecrübeli trader Bitcoin’in en yakın destek seviyesinin yaklaşık 65.060 dolar ve ikinci en yakın destek seviyesinin 60.775 dolar olduğunu öne sürüyor.

“Bump, Hump, Slump, Bump, Dump” modeli, fiyatın başlangıçta artış göstermesiyle başlayan bir dizi hareketi içerir. Bu modeldeki “Bump” yükseliş momentumunu gösterir. Fiyat artışını takiben bir konsolidasyon aşaması olan “Hump” gelir ve ardından bir fiyat düşüşünü ifade eden “Slump” takip eder. “Slump” bir başka “Bump” ile devam eder ve bu da nihayetinde bir “Dump” ile sonuçlanır.

İlgili – Bitcoin yeni ATH zirvesine hazırlık aşamasında: İşte, analistten yeni kırılma tarihi

Efsanevi trader Peter Brandt’ten Bitcoin uyarısı! İşte, BTC için hedef seviyeleri

Brandt’e göre, Bitcoin’in bir sonraki hareketi büyük olasılıkla aşağı yönlü olacak.

“Bazen bir grafiğin en belirgin yorumları işe yarar, çoğu zaman grafikler değişir. Ancak en belirgin olanı şu:

65.000 dolar kırılırsa, piyasa 60.000 dolara gider. 60.000 dolar kırılırsa piyasa 48.000 dolara gider.”

Yazının yazıldığı sırada, Bitcoin 66.276 dolardan işlem görüyor.

Tecrübeli trader ayrıca, Bitcoin’in azalan getiri oranları sergilediğini ve bunun BTC’nin mevcut döngünün zirvesine ulaşmış olabileceği anlamına gelebileceğini belirtiyor.

“Yalnızca birkaç veri noktası olmasına rağmen, düşükten yükseğe yüzde kazançları olarak ölçülen geçmiş boğa piyasası döngüleri gücünü kaybetti:

2011-2013 hareketi, 2010-2011 hareketinin gücünün %82’sini kaybetti

2015-2017 hareketi, 2011-2013 hareketinin gücünün %79’unu kaybetti

2018-2021 hareketi, 2015-2017 hareketinin gücünün %82’sini kaybetti

Eğer bu düşüş devam ederse, 2022-2024 ilerlemesi tamamlanmış olabilir.”

Bu analizler, Bitcoin yatırımcıları için önemli uyarılar içeriyor. Brandt’in grafik modeline göre, Bitcoin’in kısa vadede aşağı yönlü bir hareket yaşaması muhtemel görünüyor. Bu nedenle, yatırımcıların dikkatli olmaları ve piyasa hareketlerini yakından takip etmeleri önemlidir.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.