Ethereum ‘mega pump’ yapacak diyen analistin ETH için dev fiyat hedefi

'Ethereum'da düşüş bitmedi' dedirten veriler!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ünlü kripto para analisti, Ethereum fiyatının mega pump yaparak %470 yükselebileceğini söylüyor. Bu rallinin ne zaman olabileceğini de ifade ediyor. İşte, ayrıntılar.

Ethereum ‘mega pump’ yapacak diyen analistin ETH için dev fiyat hedefi

Popüler bir kripto para analisti ve trader, Ethereum’un (ETH) mevcut fiyatından üç haneli oranda artabileceğine inanıyor. Takma adlı analist Credible, sosyal medya platformu X’teki 396.700 takipçisine Ethereum’un bu döngüde beş haneli bir fiyata ulaşabileceğini söylüyor. Şöyle diyor:

“ETH, döngünün sonunda minimum 10.000 dolara ulaşacak. Gerçekçi olarak, bundan çok daha yüksek olacak. 20.000 doları seviyorum çünkü bu, Bitcoin’in 2017 zirvesine denk geliyor ve 10.000 dolar aşıldıktan sonra hedeflemek için güzel, yuvarlak bir rakam.”

Yazının yazıldığı sırada 3.510 dolardan işlem gören Ethereum’un Credible’ın 10.000 dolar ve 20.000 dolar fiyat hedeflerine ulaşabilmesi için mevcut seviyeden sırasıyla %185 ve %470 oranında değer kazanması gerekiyor.

Takma adlı analist, Ethereum hakkındaki iyimser tezini şu şekilde açıklıyor:

“Basit tutmak gerekirse, ETH, Bitcoin’in daha yüksek betalı bir versiyonudur. Eğer Bitcoin’in buradan iki katına çıkabileceğini düşünüyorsam, ETH’nin en azından bundan daha fazla yapması gerekir. Sadece üç katına çıksa bile bizi 10.000 dolara getirir.”

İlgili – Ethereum fiyat yorumu: ETH Teknik Analiz, Grafik ve Geleceği

Ethereum ‘mega pump’ yapacak diyen analistin ETH için dev fiyat hedefi

Ancak analist, şimdilik ETH’nin bir aralıkta işlem göreceğini söylüyor.

“Sabırlı olursanız, ETH’nin de sırası gelecek, ancak gerçekten bir sonraki büyük yükselişe hazır olmadan önce birkaç ay daha dalgalanmasına alışmanız gerekiyor.”

Credible’ın grafiğine göre, Ethereum’un fiyat hareketi Bitcoin’in (BTC) hareketlerine bağlı olacak gibi görünüyor.

Takma adlı analistin grafiğine göre, Bitcoin’in 63.000 doların üzerindeki destek seviyesi tutarsa, Ethereum’un yaklaşık 2.800 dolarda dip yapması muhtemel. Ancak Bitcoin 62.000 – 63.000 dolar destek seviyesine veya daha altına düşerse, Ethereum’un yaklaşık 2.130 dolarda dip bulması muhtemel.

Bu analizler, Ethereum yatırımcıları için önemli ipuçları sunuyor. Analist Credible’a göre, Ethereum’un büyük bir yükseliş yaşaması an meselesi. Ancak, bu yükselişin gerçekleşmesi için sabırlı olunması ve piyasanın dalgalanmalarının kabul edilmesi gerekiyor. Kripto para piyasasında yatırım yaparken, bu tür analizler ve tahminler, yatırımcıların stratejilerini belirlemelerinde yardımcı olabilir.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.