Bitcoin büyük kırılmanın eşiğinde diyen analistin hedefindeki seviye

Güncel Bitcoin teknik analizi: İşte BTC fiyatında kritik bir kırılmaya dair sinyaller!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Popüler kripto para analisti, Bitcoin fiyatının büyük bir kırılma hazırlığında olduğunu ifade ediyor. Ayrıca önümüzdeki birkaç ayda yaşanacak bu kırılma için hedef seviyesini de açıklıyor. İşte, ayrıntılar.

Bitcoin büyük kırılmanın eşiğinde diyen analistin hedefindeki seviye

Analist ve trader Kevin Svenson, Bitcoin’in (BTC) son bir ayda yaşadğı çift haneli artışın ortasında boğa sinyalleri verdiğini söylüyor. Svenson, 78.400 YouTube abonesine yaptığı açıklamada, Bitcoin’in parabolik bir trend izlediğini ve “dikey yükselme noktasına” yakın olduğunu belirtti.

Yeni bir videoda Svenson, Bitcoin’in tüm önceki tarihi fiyat hareketlerinin üzerine çıkması ve fiyat keşfi yaşamaya başlaması anlamına gelen bir Blue Sky Breakout’a (Mavi Gökyüzü Kırılması) yakın olduğunu ifade etti. Svenson, “Bitcoin, Mavi Gökyüzü Kırılması olarak adlandırılan bir noktaya yakın. Bu, bir varlık tüm önceki tarihi fiyat hareketlerinin üzerine çıktığında ve fiyat keşfi olarak adlandırılan bir deneyim yaşadığında olur. Yani çok yakında bir Mavi Gökyüzü Kırılması olacak gibi görünüyor,” dedi.

İlgili – PEW coin nedir? PEW/USD yorum, geleceği ve haberler

Bitcoin büyük kırılmanın eşiğinde diyen analistin hedefindeki seviye

Svenson’a göre, Bitcoin parabolik bir trend izliyor ve mevcut seviyeden yaklaşık %26 oranında yükselebilir. Sözlerine şöyle devam ediyor:

“Bu üstel fiyat artışını takip ediyoruz. Hızlanan bir trend var. Hedef 90,000 dolar. Matematikte, bir parabolun yalnızca belli bir eğime kadar dikleşebileceğini anlamalısınız. Sonra geri döner. Ancak, bu gerçekleşmeden önce daha yüksek fiyatlar göreceğimizi düşünüyorum. 70,000 dolardan 90,000 dolara gitmek hiç de şaka değil. Bu, tüm büyük oyuncular için büyük bir kazanç.”

Svenson, tarih tekerrür ederse, Bitcoin’in yaklaşık iki ay içinde 90,000 dolar seviyesine ulaşabileceğini söylüyor. “Eğer dikey bir itme yapar ve Ağustos veya Eylül gibi 90,000 dolar seviyesine ulaşırsa, tarihte Bitcoin ve hisse senedi piyasası için en kötü ay olan Eylül ayında büyük bir geri çekilme ve ardından Ekim’de bir toparlanma görebiliriz. Bu parabolik trend tahmini 90,000 dolar, bir döngü zirve hedefi değil, sadece bir trend hedefi. Mevcut haftalık trend ve bence bu döngü 2025’e kadar genişlemeye devam edecek.” dedi.

İlgili – Ultiverse ULTI coin nedir? ULTI/USD yorum, geleceği ve haberler

Bu yazının yazıldığı sırada, Bitcoin 71,200 dolardan işlem görüyor ve son 30 günde yaklaşık %12 artış gösterdi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.