Analist Jason Pizzino: Bitcoin ve kripto paralar önemli bir hareketin eşiğinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ünlü kripto para analisti Jason Pizzino, Bitcoin ve kripto paraların kritik bir hareketliliğe çok yakın olduğunu söylüyor. Analistin bu önemli analizinin ayrıntılarına bakalım.

Analist Jason Pizzino: Bitcoin ve kripto paralar önemli bir hareketin eşiğinde

Kripto para analisti ve trader Jason Pizzino, dijital varlık piyasasının gelecekteki potansiyel seyri hakkında düşüncelerini paylaşıyor.

Pizzino, YouTube’daki 328.000 abonesine yaptığı açıklamada, Average True Range (ATR) göstergesinin Bitcoin (BTC) ve diğer kripto varlıklar için “önemli bir hareketin” yakın olduğunu gösterdiğini söylüyor. ATR, bir varlığın volatilitesini ölçmek için kullanılır ve yüksek değerler yüksek volatiliteyi, düşük değerler ise düşük volatiliteyi gösterir.

Pizzino’ya göre, Bitcoin kısa süre önce nispeten küçük bir aralıkta işlem gördü ve bu durum, önümüzdeki dönemde yükseliş hareketinin habercisi olabilir. Şöyle açıklıyor:

“Temelde, Ocak ayından bu yana en küçük günlerden birini gördük. Bitcoin, Cumartesi günü 500 dolarlık bir aralıkta işlem gördü. Genel olarak bu olduğunda, bir tür toparlanma dönemi görürsünüz. Bu durumların her birinde, yukarı yönlü önemli bir hareket göreceksiniz.”

İlgili – Bitcoin (BTC/USD) Yorum: Fiyat, Grafik ve Geleceği

Analist Jason Pizzino: Bitcoin ve kripto paralar önemli bir hareketin eşiğinde

Geniş bir takipçi kitlesi olan analist, Bitcoin’in “hala nispeten iyi göründüğünü” ve “bir sonraki ayağa başlamaya hazır” olduğunu söylüyor. Pizzino’ya göre, Bitcoin, 14 Mart’ta ulaşılan 73,800 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin üzerine çıkmadan önce bir konsolidasyon aşamasından geçmeli. Sözlerine şöyle devam ediyor:

“Bu, birkaç gün veya hafta içinde patlayacağımız anlamına gelmiyor. Ama burada biraz daha zaman alabileceğimizi düşünüyorum. Bitcoin’in fiyatı 72,000 doların üzerinde konsolide olmalı.”

Bu yazının yazıldığı sırada, Bitcoin 70,984 dolardan işlem görüyor.

İlgili – Kripto para balinalarının dev alımlar yaptığı 3 altcoin

Altcoinlere de bakan Pizzino, bu kripto varlık sınıfının toplam piyasa değerinin şu anda bir çıkış öncesi dönemlere benzer bir aşamada olduğunu söylüyor. Analist, “Bunu altcoinler için gizli bir hareket olarak görüyorum. Ve bu kırıldığında, güçlü olanlar kazanç elde edecek. Buradaki teori, gizli bir hareket içindeyiz – bu gizli hareket, barların küçük ortalama gerçek aralıklarıyla tanımlanıyor,” diyor.

Bu gelişmeler, kripto para piyasalarında potansiyel hareketlilik ve yatırım fırsatları konusunda önemli ipuçları veriyor. Kripto varlıkların gelecekteki fiyat hareketlerini dikkatle izlemek, yatırımcılar için kritik olabilir.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.