Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’den önemli meme coin açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Kripto para piyasasının önemli bir ismi olan Vitalik Buterin, meme coinle ile ilgili 5 milyonu aşan takipçisine dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buterin’in meme coinler konusundaki eleştirisinin ayrıntılarına bakalım.

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’den önemli meme coin açıklaması

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, ünlülerin çıkardığı meme coin trendini eleştirerek, dijital varlıkların sadece kurucuları ve erken benimseyenleri zenginleştirmekten başka kullanım alanlarına sahip olması gerektiğini belirtti.

Sosyal medya platformu X’te 5.3 milyon takipçisine yeni bir paylaşımda bulunan Buterin, bu döngünün ünlülerin meme coinlerle deneyler yapmasından memnun olmadığını ifade etti. Buterin, oyuncular Ashton Kutcher ve Mila Kunis tarafından desteklenen bir non-fungible token (NFT) koleksiyonu olan Stoner Cats’e atıfta bulunarak, projenin en azından gerçek dünyada bir kullanım alanına sahip olduğunu söyledi.

Buterin şöyle dedi:

“Bu döngüdeki ünlülerin deneyimlerinden oldukça mutsuzum. ‘Finansallaşmayı bir amaca yönelik bir araç olarak kullanmak’, eğer amaç sağlık hizmetleri, açık kaynak yazılım, sanat gibi değerli bir şeyse saygı duyabilirim. Finansallaşma nihai ürün olarak, Ashton ve Mila’nın Stoner Cats’i, 2024’ün ünlü meme coin döneminde gördüğümüz her şeyden çok daha onurluydu – en azından finanse edilen bir gerçek şov vardı.”

İlgili – Shiba Inu’dan 120 milyon dolar kazanan trader, yeniden coin biriktirmeye başladı

1.000 dolarlık yatırımı 100.000 dolara dönüştürebilecek en iyi meme coinler

Stoner Cats, 2023’te ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından kayıtsız bir menkul kıymet olarak değerlendirildi. O dönemde düzenleyici kurum, NFT koleksiyonunun, yatırımcıların makul şekilde kar beklemesine yol açan özelliklere sahip olduğunu söyledi.

Buterin, ünlü bir meme varlığının saygısını kazanması için hangi özelliklere sahip olması gerektiğini özetleyerek devam etti. Ona göre, bu tokenlar en azından birkaç yıl boyunca ilgili kalmayı hedeflemeli, ünlüyü veya erken benimseyenleri zenginleştirmekten başka kullanım alanlarına sahip olmalı ve sadece ticaret yapmaktan başka özelliklere de sahip olmalıdır.

Bu açıklamalar, Buterin’in dijital varlıkların ve blok zinciri teknolojisinin daha anlamlı ve sürdürülebilir projelere yönelmesi gerektiğine olan inancını yansıtıyor. Özetle, kripto varlıkların finansal kazançtan öteye geçerek toplumsal fayda sağlaması gerektiğini savunuyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.