Efsanevi trader Peter Brandt, Bitcoin’de büyük yükselişle beklediği seviyeyi açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ünlü trader Peter Brandt, son analizinde Bitcoin’de büyük bir yükseliş beklediğini ifade ediyor. Ayrıca BTC’de beklediği hedef seviyeyi de açıklıyor. İşte, ayrıntılar.

Efsanevi trader Peter Brandt, Bitcoin’de büyük yükselişle beklediği seviyeyi açıkladı

Efsanevi trader Peter Brandt, bir Bitcoin (BTC) grafiğinin, 1980’lerin ortalarında borsada görülen büyük bir ralli öncesindeki grafiğe oldukça benzediğini söylüyor. Brandt, takipçilerine, ABD ekonomisinde dolaşan tüm paraya karşı BTC’nin değerini karşılaştıran Bitcoin ve M1 para arzı grafiğine (BTC/WM1NS) baktığını açıkladı.

Brandt, sosyal medya platformu X’te takipçilerine yaptığı açıklamada, “Bitcoin’in argümanı, fiat para birimlerinin (örneğin USD) nihai yok oluşuna dayanıyor. Bu grafik, Bitcoin’in fiyatını toplam ABD para stokuna (M1) göre çiziyor. Bu oran, Aralık 2017 zirvesinin altında kalıyor,” dedi.

Brandt, BTC/WM1NS grafiğinin, 1970’lerin büyük durgunluk döneminde Dow Jones Endüstriyel Ortalaması (DJIA) endeksinde görülen bir formasyona benzediğini belirtti. Sözlerine şöyle devam ediyor:

“Grafik yapısındaki benzerlikler, 1970’lerin büyük durgunluk döneminde DJIA’da görülenlere ilginç bir şekilde benziyor. Bazılarınız, ters baş ve omuzlar devam modelinin varlığını reddedecek – bu yüzden burada tartışacağım. Schabacker (1934) ve Edwards ve Magee (1948) bu formasyonu kabul ediyor. Onlar için yeterince iyiyse, benim için de yeterince iyi.”

İlgili – Kripto para balinalarının dev alımlar yaptığı 3 altcoin

Efsanevi trader Peter Brandt, Bitcoin’de büyük yükselişle beklediği seviyeyi açıkladıTers baş ve omuzlar modeli, alıcıların fiyatın düşük seviyelere geri dönmesini beklemeden piyasaya girdiğini gösteren bir boğa oluşumudur. Eğer BTC/WM1NS bir çıkış görürse, bu, Bitcoin’in değerinin ABD dolarlarının artan miktarını önemli ölçüde geride bıraktığını gösterecektir.

Brandt ayrıca, önümüzdeki aylarda Bitcoin’in altından daha iyi performans göstereceğini tahmin ediyor ve “Başlangıcından bu yana, Bitcoin altına karşı değer kazandı. Bu grafik, bir BTC satın almak için kaç ons altın gerektiğini gösteriyor. Oranın önümüzdeki 12 ila 18 ay boyunca dalgalanması ve ardından bir BTC almak için 100 ons altına çıkması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Bu yazının yazıldığı sırada, bir ons altın 2,329 dolara eşdeğerdi ve Brandt’in hedefi tutarsa BTC fiyatının 230,000 doların üzerine çıkması gerektiğini gösteriyor. Bitcoin şu an 69,055 dolardan işlem görüyor.

İlgili – Bitcoin fiyatında daha önce 9 aylık ralliyi tetikleyen boğa sinyal yeniden görüldü

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.