okx_koinmedya
okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.78%
Bitcoin
63.369,60 USDT
eth
ETH
-1.43%
Ethereum
3.170,69 USDT
bch
BCH
-0.72%
Bitcoin Cash
461,75 USDT
xrp
XRP
-0.62%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
-0.46%
Litecoin
83,13 USDT
bnb
BNB
1.59%
Binance Coin
602,27 USDT
sol
SOL
-1.34%
Solana
135,93 USDT
avax
AVAX
-1.24%
Avalanche
34,84 USDT
ada
ADA
-0.6%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-0.19%
Poladot
6,58 USDT
doge
DOGE
-0.48%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.57%
Shiba Inu
0,00 USDT

Rusya’dan çok önemli bir kripto borsası adımı!

kripto borsası
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Rusya, kripto para piyasasında örnek olabilecek dev bir adıma imza atıyor. Detaylar ve tüm gelişmeler haberimizde.

Rusya’dan çok önemli bir kripto borsası adımı!

Kripto para piyasası daha geniş kitlelere ulaşmaya başladıkça resmi adımlar hız kazanmaya devam ediyor. Rusya kripto para piyasasında örnek olabilecek dev bir adım atıyor.  Rusya, varlık sınıfını hükümet gözetimi altına alacak ulusal bir kripto ticaret platformunun lansmanını duyurdu.

Yerel haber kaynağı Vedomosti’nin 23 Kasım’da yaptığı habere göre Devlet Duması olarak da bilinen Rusya Federal Meclisi’nin alt meclisi, resmi bir Rus kripto borsasının oluşturulması için düzenlemeler üzerinde çalışmaya başladı.

İlgili: Kripto para nedir, nasıl alınıp satılır?

Duma milletvekillerinin geliştirmekte olduğu düzenlemeler, piyasanın durumunu dikkate alan bir belgenin oluşturulmasından sonra hükümete ve Rusya Merkez Bankası’na görüşülmek üzere sunulacak olan bir değişiklik taslağına atıfta bulunuyor.

Duma milletvekilleri, “Dijital Finansal Varlıklar” yasası için gerekli değişiklikler hakkında piyasa katılımcıları ile görüşmelerde bulundu. Duma’nın Finansal Politika Komitesi yetkililerinden Sergey Altuhov yaptığı açıklamada kripto paraların varlığını inkar etmenin doğru olmadığını ve bu büyük varlık alanının düzenlenmesi gerektiğini savundu.

“Kripto para birimlerinin var olmadığını söylemenin bir anlamı yok, ancak sorun şu ki, hükümet düzenlemeleri dışında büyük bir akışta dolaşıyor. Bu, vergi biçiminde milyarlarca ruble kayıp bütçe geliri demek.”

Altuhov’a göre kripto para birimlerinin yasallaştırılmasında hükümetin ve Merkez Bankası’nın pozisyonlarıyla çelişmeyen ulusal yasama çerçevesi içinde “oyunun kurallarının” ayarlanmasına izin verecek koşulların yaratılması gerekiyor.

Duma’nın Finansal Piyasalar Komitesi başkanı Anatoly Aksakov, haziran ayının başlarında Moskova Borsası’nın bir parçası olacak bir Rus ulusal kripto ticaret platformun  kurulabileceğini belirtmişti.

Rusya ile Ukrayna arasında savaş sonrası yaptırımlar yüzünden zor günler geçiren Rusya, alternatif arayışlar çerçevesinde kripto para birimlerini de etkili şekilde kullanmayı deniyor.

kripto borsası

 

Kaynak

 

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.