okx_koinmedya
okx_koinmedya
okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
-0.78%
Bitcoin
63.369,60 USDT
eth
ETH
-1.43%
Ethereum
3.170,69 USDT
bch
BCH
-0.72%
Bitcoin Cash
461,75 USDT
xrp
XRP
-0.62%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
-0.46%
Litecoin
83,13 USDT
bnb
BNB
1.59%
Binance Coin
602,27 USDT
sol
SOL
-1.34%
Solana
135,93 USDT
avax
AVAX
-1.24%
Avalanche
34,84 USDT
ada
ADA
-0.6%
Cardano
0,45 USDT
dot
DOT
-0.19%
Poladot
6,58 USDT
doge
DOGE
-0.48%
Doge Coin
0,14 USDT
shib
SHIB
-0.57%
Shiba Inu
0,00 USDT

Bireysel tacirlerin artık balinalarla savaşacak teknolojileri var

profitfarmers
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Kârlı bir ticaret için en önemli sorun verimliliktir: Kripto para balinalarının cüzdanlarındaki kârrı çekip çıkarmaya çalışırken elinizdekini de koruyabilir misiniz?

Bu sorunun cevabı tabi ki evet. Yapabilirsiniz ve yapmalısınız da!

Nasıl ki geleneksel çiftçiler tarımda teknolojiyi kullanarak daha az zaman harcayıp daha çok mahsul eliyorlar ki biz buna etkinlik diyoruz, sizler de kripto para ticaretinde teknolojiden destek alarak etkin ve kârlı ticaret yapabilirsiniz. ProfitFarmers’ın teknolojisi sayesinde kripto para ticaretinde kâr getirecek sinyalleri, grafiklerin karmaşasına yakalanmadan elde edebilir ve kopyala bilirsiniz.

Sinyal kopyalama ticaretine geçmeden önce…

Bu 3 kripto para ticaret tuzağının kurbanı mısınız?

Öngörülebilir kâr yapmayı planlıyorsanız öncelikle nerede yanlış yaptığını bulmanız gerekiyor. Böylece neyi nasıl değiştireceğinizi bulabilirsiniz.

Zamanı boşa harcamak: Yatırım yapılabilecek doğru kripto parayı araştırırken ciddi vakit harcarız. Zaman ise asla geri getiremeyeceğiniz şeydir.

Duygusal Olmak: Kendinizi sürekli fiyat grafiklerini inceler vaziyette buluyorsanız, birilerinin sizi artık uyarması gerekir. İntikam ticareti, FOMO ve kumarbaz hatası sizi ve kazanımlarınızı aşındırmaya geldiğini unutmamalısınız.

Silahlı çatışmaya bıçak ile girmek: Sizi ve birikimlerinizi yiyip bitirmek için balinaların ve piyasadaki güçlü aktörlerin güçlü silahları vardır. Daha ne olduğunu anlamadan elinizde ne var ne yoksa balinalar tarafından ele geçirildiği ve soyulup soğana çevrildiğinizi görürsünüz. Cüzdanınızda değersiz binlerce kripto para ile ortada kalırsınız.

Kendinizi yukarıdaki maliyetli hatalardan birini yaparken yakaladığınız oldu mu? Cevabınız evetse kendinizin iyi bir kripto para taciri olmadığınızı kabul etmelisiniz. Çoğu insan egolarını kıramaz ve gerçeği göremez. Ne yazık ki yeni hatalar pahalıya patlar. ProfitFarmers teknolojisinden destek alarak ve faydalanarak bu problemlerin üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

ProfitFarmers, kripto paradan kazanmayı nasıl kolaylaştırır?

ProfitFarmers ile kripto para ticareti yapmak bir yere yürüyerek gitmek yerine bisiklet sürerek gitmeye benzer. ProfitFarmers bir nevi A noktasından B noktasına gitmenin en verimli, hızlı ve kolay yoludur. Kilometrelerce yol yürümeyi mi tercih edersiniz yoksa hızlı bir yolculuğu mu? Öyleyse neden benzer kolaylığı ticarette de tercih etmeyesiniz!

  1. Anında yüksek olasılıklı ticaret fikirleri bulunuz: Ticaret Sinyalleri

Saatlerce binlerce kripto para arasından seçtiklerinizin fiyatlarını inceleyerek zamanınızı israf etmenin yerine “Ticaret Sinyallerine” bakın. Sadece ProfitFarmers platformuna girerek %78 gibi yüksek karlılık olasılığına sahip olan ticaret sinyalleri arasında tercih yapın.

profitfarmers

Bu ticaret sinyallerini ücretsiz olarak test etmek istiyorsanız ProfitFarmers’ın Telegram kanalına üye olarak katılım sağlayabilirsiniz. Söz konusu ticaret sinyallerini Binance.com vadeli ve spot piyasalardan alabilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun yüksek olasılık ve kârlı ticaret sizleri bekliyor.

  1. Zamandan tasarruf edin ve stresten uzak kalın: Ticareti Kopyala

Sizlerin maliyetli duygusal hatalar yapmanıza neden olabilecek grafikler içerisinde boğulduğunuz süreçten kurtulmanızın zamanı geldi. Binance.com’daki ticaret sinyallerini kopyalayın ve kendi ticaret planınızı oluşturun.

profitfarmersFiyatlardaki her iniş ve çıkışta rollercoster’a binmiş gibi her seferinde yüreğimiz ağzımıza geliyor. Bir robot gibi duygularımızdan arınmış şekilde ticaret yapmanın bir yolu var. Kendi yerinize ProfitFarmers’in tablolara bakmasına, fiyatları takip etmesine ve ticaret kararlarınızı yapmasına izin verin. Giriş yapın, zararı durdurun ve kâr elde edin.

  1. Pazarı alt edin, balinaları utandırın: Uzman görüşlerine erişin

ProfitFarmers ticaret türünüze, kripto paralara ve hatta uzun dönemli yatırım stratejilerinize karar vermeniz için sizlere ayrıcalıklı piyasa güncellemeleri hakkında bu dalgalı piyasalarda kâr yapabilesiniz diye bilgi verecektir. Öyleyse ne diye karambole yatırım yapasınız ki.

profitfarmers

ProfitFarmers’ın Telegram kanalına üye olarak bu önemli piyasa bilgilerine %100 ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz Eğitim Akademisi araçları, videolar ve kılavuzlara ulaşım sağlayabilirsiniz.

ProfitFarmers sermayenizi nasıl güvende tutar?

ProfitFarmers bir borsa değildir ve ProfitFarmers üzerinden yapılan tüm işlemler Binance.com üzerinden API entegrasyonu aracılığıyla doğrudan gerçekleştirilir. Sizin adınıza ticaret emirleri API’ler sayesinde yapılır. ProfitFarmers ticaretinizde kesinlikle herhangi bir komisyon ya da işletim ücreti kesmez. Binance.com’daki sermayenizi %100 siz kontrol edersiniz.

Yani bu tacirlerin hayalini kurduğu bir Tacir Cenneti midir?

ProfitFarmers platformu ticaret hayatınızı bir nevi siyah beyaz televizyonların ve birkaç programın yayınlandığı dönemden sizleri alır, Yüksek Çözünürlük ve Sıvı Kristal Ekranların kullanıldığı ve yüzlerce eğlenceli programların yayınlandığı döneme getirir.

Aylık 100’lerce sinyal gelir. Zamanınızı binlerce kripto para arasında araştırma yapmaya değil sadece bir avuç dolusu kripto para içerisinde yatırım yapmaya odaklanırsınız. Sonuçta ticaret paranın kazanıldığı asıl alandır.

profitfarmersSadece ilgi duyduğunuz show’ları seçersiniz. Sinyaller belli bir stratejilere bağlı olarak sizlere gelir. Ticaret tarzınıza uygun olarak sizlere kâr fırsatları sunar.

Hızli ticareti ve katlanan kârı sever misiniz?

Kaldıraçlı vadeli işlemler piyasalarında işlem yapmayı seviyorsanız, tam da yerine düştünüz. ProfitFarmers tam da size göre. ProfitFarmers’ın hızlı hareket eden stratejileri, %5 ila %50 arasında değişen yüksek kâr oranları için tasarlandı. Gelen sinyalleri kopyalayarak istediğiniz sonuçlara ulaşmanız için bir engel yok.

Hayal edin sadece 1 dakika gibi çok kısa sürede kâr alma, stop loss, kaldıraç dahil olmak üzere 5 ticaret planı geliştirebilirsiniz. Artık hayatınızın ticaretini yapmak için çok yavaş kalmayacaksınız.

Saniyelerle yarışıyorsunuz. Herhangi bir teknolojiden destek almadan bu kadar hızlı biçimde yatırım kararı vermek mümkün değil.

ProfitFarmers ile ücretsiz nasıl işlem yapabilirsiniz: Moon Bag Kit

profitfarmers

ProfitFarmers; seçilmiş sinyalleri, zaman tasarrufu sağlayan araçları ve piyasa güncellemelerini sunan Moon Bag Kit paketini %100 ücretsiz veriyor. Ancak %78’lik olasılıkla yüksek kâr oranı alabileceğiniz sinyalleri elde etmek istiyorsanız ProfitFarmers’ın Telegram hesabına üye olmanız gerekiyor.

Yüksek verimlilik: Kârı arttırmanın sırrı

ProfitFarmers; size yüksek kâr oranları olan ticaret planları sunarak, duygularınızı denklemden çıkararak ve anlaşılması kolay araçları ile uzman görüşlerine erişim sağlayan yüksek verimli bir tüccar olmanızı sağlar.

Başarının sırrı kripto para tacirlerinin %90’ının piyasadan silinmesine neden olan ticaret tuzaklarından uzak kalmanızdır. Bunun yanında son teknoloji ve uzman eğitimcilerin bir birleşenidir.

Geriye şu soruyu sormanız kalıyor: Kripto para ticaretinde taş devrinden kalma yöntemlerle mi devam edeceksiniz yoksa ProfitFarms ile geleceği yakalayıp modern zamanlara mı geçeceksiniz?

ProfitFarms’a bugün üye olun!

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.