Loading...
btc
BTC
0.03%
Bitcoin
64.311,23 USDT
eth
ETH
0.37%
Ethereum
3.152,29 USDT
bch
BCH
-0.06%
Bitcoin Cash
479,12 USDT
xrp
XRP
-0.24%
Ripple
0,53 USDT
ltc
LTC
0.07%
Litecoin
83,29 USDT
bnb
BNB
-0.44%
Binance Coin
606,10 USDT
sol
SOL
-0.44%
Solana
147,13 USDT
avax
AVAX
-0.71%
Avalanche
36,11 USDT
ada
ADA
-0.01%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
0.2%
Poladot
6,94 USDT
doge
DOGE
-0.48%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-2.8%
Shiba Inu
0,00 USDT

2021 Bitcoin Konferansında altın balina ödülü tandık bir simaya gitti!

miamicoin mia
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en kapsamlı Bitcoin toplantısında altın balina ödülü tanıdık simaya gitti! Ödülün sahibi bu ödülü almak için kesenin ağzını açtı.


Altın balina ödülü tandık bir simaya gitti!

En kapsamlı Bitcoin konferansı ABD’nin Miami şehrinde düzenleniyor. Konferansa piyasanın önde gelen liderleri ve simaları katılıyor. Toplantı 4-5 Haziran tarihleri arasında Miami’de gerçekleştiriliyor. Toplantı ve seminerlere yaklaşık 50 bin kişinin katılması bekleniyor.

Miami’de düzenlenen 2021 Bitcoin Konferansına Miami Belediye Başkanı Francis Suarez ev sahipliği yapıyor. Toplantıda Suarez, Miami’yi Bitcoin’in başkenti ilan etti.

Toplantıya kimle katılmadı ki; Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey katılımcılardan birisiydi. Dorsey, dün twitter üzerinden Bitcoin piyasaları için müjde sayılabilecek önemli açıklamaları oldu. Dileyen okuyucularımız aşağıdaki linkten Dorsey’in açıklamalarına göz atabilir.

Lütfen Bkz: Bitcoin yatırımcıları! Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey’den mükemmel haberler var.

Eski senatörlerden Ron Paul, MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’in ABD’de senatosundaki ateşli temsilcisi Senatör Cynthia Lummis, Tony Hawk, Nick Szabo ve daha birçok katılımcı konferansta yerini aldı.

Konferansın temel gündem maddelerinden birisi de geleceği trendi gözü ile bakılan Non Fungible Tokens (NFT) idi.

NFT araştırmalarına destek olmak için “Altın Balina” isimli bir NFT açık arttırma ile satışa sunuldu. Açık artırmada yaklaşık 13 Bitcoin fiyatını veren Tron ve BitTorrent’ın CEO’su Justin Sun, ödülün sahibi oldu.

Justin Sun, Altın Balina unvanı için yaklaşık 500,000 dolar ödemede bulundu.

2019 yılında Justin Sun, Warren Buffet vakfınca düzenlenen “buluşma yemeği” toplantısı için 4 milyon doların üzerinde ödemede bulunmuştu. Bu toplantıda Justin Sun ve bir grup girişimci ünlü yatırımcı Warren Buffet’e Bitcoin ve blockchain teknolojilerini anlatarak Buffett’i yatırım yapmaya ikna için uğraştılar. Ne yazık ki Buffett bu iş görüşmesinde Bitcoin konusunda ikna edilemedi ve Bitcoin konusundaki tutumunu değiştirmedi.

Buffett bu görüşmede Bitcoin konusundaki olumsuz tutumunu değiştirmiş olsaydı belki şuan ki servetini en az 2’ye katlamış olacaktı.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.