okx_koinmedya
Loading...
btc
BTC
1.44%
Bitcoin
59.196,33 USDT
eth
ETH
0.55%
Ethereum
2.988,84 USDT
bch
BCH
1.19%
Bitcoin Cash
429,79 USDT
xrp
XRP
0.58%
Ripple
0,52 USDT
ltc
LTC
0.59%
Litecoin
80,64 USDT
bnb
BNB
0.46%
Binance Coin
564,41 USDT
sol
SOL
3.03%
Solana
138,72 USDT
avax
AVAX
1.48%
Avalanche
33,82 USDT
ada
ADA
1.55%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
1.45%
Poladot
7,00 USDT
doge
DOGE
2.47%
Doge Coin
0,13 USDT
shib
SHIB
1.56%
Shiba Inu
0,00 USDT

Peter Schiff, Bitcoin düşüş hedefini açıkladı: BTC’de daha fazla düşüş yakın mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Bitcoin karşıtlığı ile bilinen ünlü ekonomist Peter Schiff, BTC’de düşüşe işaret eden bir formasyon oluştuğunu belirterek beklediği seviyeyi açıklıyor. İşte, ayrıntılar.

Peter Schiff, Bitcoin düşüş hedefini açıkladı: BTC’de daha fazla düşüş yakın mı?

Bitcoin karşıtı ve buna karşı altın savunucusu olan ekonomist Peter Schiff, Bitcoin fiyatı ile ilgili devam eden tartışmalara katıldı. Schiff, Bitcoin’in yakın gelecekte potansiyel bir düşüş baskısı yaşayacağını öngörüyor. Hedefini ise 54,000 dolar seviyesine koyuyor.

Schiff, Bitcoin grafiğinde ayı bir formasyon belirledi ve kripto paranın fiyatının düşme eğiliminde olduğunu belirtti. Ayrıca, Amerikan ekonomi haberleri kanalı CNBC’nin, son birkaç gündür Bitcoin ile ilgili daha az haber yapması konusunda endişelerini dile getirdi. Schiff, özellikle spot Bitcoin ETF fonlarına bu günlerde az yatırım yapılması ve daha fazla para çıkışının olmasının bunda etkili olduğunu düşünüyor.

İlgili – Avrupa’nın en büyük bankası ilk Bitcoin hamlesini yaptı: Diğerleri de takip eder mi?

Son iki günde, BTC Spot ETF’leri %10’dan fazla düştü ve zirve gördüğü seviyenin %23 altında kapandı. Ancak, ne Bitcoin ETF değerinde ne de BTC fiyatındaki düşüş, bu süre zarfında CNBC haberlerinde yer almadı. Schiff şuna da dikkat çekiyor. Ona göre eğer spot BTC ETF’leri %10 değer kazanmış olsaydı haber kanalı tüm gün bu olayı tartışırdı.

Peter Schiff, Bitcoin düşüş hedefini açıkladı: BTC’de daha fazla düşüş yakın mı?

Schiff, BTC’ye karşı bu tutumu sürekli olarak eleştiriyor. Ekonomist, bu ayın başlarında, BTC Spot ETF’lerinin alıcılarının yakında piyasadan çekilmeye başlayacağını belirtmişti. Çünkü ona göre piyasanın volatilitesi bu yatırımcıları yoruyor.

Piyasa dalgalanmaya devam ederken, altın savunucusu, dijital varlığın bir ayı piyasasında olduğunu belirtiyor. Schiff, bir BTC’nin şu anda 25 ons altından daha az değerde olduğunu, altına kıyasla %33 arttığını ve ABD dolarına göre %23 düştüğünü iddia ediyor.

İlgili – Bitcoin’in 58.000 dolara çöküşünün ETH, SOL, DOGE’a 448 milyonluk maliyeti

Ona göre, kısa vadeli BTC grafiğinde destek seviyesi olarak gözlemlenen kritik 60,000 dolar seviyesi, şimdi dirence dönüştü. Sonuç olarak, Schiff, Bitcoin grafiğinde kısa vadeli bir baş-omuzlar formasyonunun ortaya çıkması nedeniyle trendde düşüş olacağını öneriyor.

Boyun çizgisinin hemen 57,000 doların altında olduğunu belirten Schiff, başın 60,000 dolar civarında olduğunu, omuzun ise 58,500 dolar civarında olduğunu belirtiyor. Bu nedenle, Bitcoin için kısa vadede düşüş hedefini 54,000 dolar seviyesine koydu.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.