Trump Destekli WLFI Token’ı Canlı Yayına Geçti: İlk Saatte Büyük İlgi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Trump destekli World Liberty Financial (WLFI) DeFi projesinin halka açık token satışı, 12:40 UTC civarında başladı. İlk saat içinde site birçok çökme yaşadı, buna rağmen 2,900 yatırımcı token’ı satın alarak toplam 344 milyon WLFI satıldı.

Etherscan verilerine göre, ilk saatte toplam 3,000 benzersiz cüzdan token’ı satın aldı. Ancak, bu rakam yalnızca 20 milyar token için ayrılan halka açık satışın %1.7’sini temsil ediyor.

Token Fiyatı ve Toplam Arz

Halka açık satış için ayrılan token’lar sabit bir fiyatla, her biri 0.015 dolar olarak belirlendi. Tüm token’ların satılması durumunda, toplamda 300 milyon dolar fon sağlanabilecekti. Ayrıca, token’ın toplam arzı, halka açık satışa sunulmayanlar dahil olmak üzere 100 milyar WLFI’dir.

Whitelist ve Yatırımcı Gereksinimleri

Projenin yetkilileri, token lansmanından önce 100,000 ABD yatırımcısının whitelist’e alındığını açıkladı. Whitelist’e alınan tüm yatırımcıların belirli finansal gereksinimleri karşıladıkları belirtiliyor.

WLFI Token ile Neler Yapılabilir?

Token’ın arkasındaki ekip, World Liberty Financial projesinin detaylarını ve token’ın rolünü paylaşmak için Salı sabahı bir “gold paper” yayımladı. Bu platform, kullanıcıların kripto para ödünç alıp vermesine olanak tanıyan entegre bir sistem sunuyor. Token sahipleri, platformun işleyişi ve diğer yönetişim konularında söz sahibi olabilecekler.

Yönetim ve Devir Kısıtlamaları

Token’ı elinde bulunduran yatırımcılar, platformda çeşitli değişiklikler önerme yetkisine sahip olacaklar. Ancak, $WLFI token’ının sınırsız bir şekilde kilitli olduğu ve başka bir cüzdana transfer edilemeyeceği önemle vurgulanıyor. Tüm yönetim kararları, ABD düzenlemeleri doğrultusunda alınacak.

Gold Paper’ın Vurguladıkları

“WLF, ABD doları bazlı stablecoin’leri ve ABD Doları’nın statüsünü korumayı amaçlayan DeFi uygulamalarını desteklemeye inanmaktadır. Böylece, ABD Doları’nın önümüzdeki yüzyıl boyunca küresel rezerv para olma durumunu sürdürebiliriz; aynı zamanda merkeziyetsiz varlıkların sağladığı özgürlükleri de koruyarak,” şeklinde ifadeler yer alıyor.

Proje materyallerinde, Trump’ın iki oğlu “Web3 elçileri” olarak tanımlanırken, Trump kendisi “başlıca kripto savunucusu” olarak anılıyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.