dYdX Vakfı, 2024 Seçimleri İçin Trump Tahmin Piyasasını Başlattı

Trump: ABD ekonomisi yine Büyük Buhran yaşacak! Bitcoin nasıl etkilenir?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

ABD seçimleri, dünyanın en çok beklenen siyasi olayı olarak 5 Kasım’da gerçekleştirilecek. dYdX Vakfı, oylamanın sonucuna göre Donald Trump’ın performansını yansıtmak amacıyla ticaret platformunda bir sürekli piyasa oluşturdu.

dYdX, platformuna “Trump Tahmin Piyasası Sürekli” adını verdiği yeni bir sürekli piyasa ekledi. Bu piyasa, yatırımcıların ve spekülatörlerin Donald Trump’ın adaylığı üzerine gelişmiş piyasa emirleri vermesine olanak tanıyacak. Yatırımcılar, 2024 ABD başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın kazanıp kazanmayacağına dair spekülasyon yapacak.

dYdX, Trump Sürekli Piyasasını Başlatıyor

dYdX Vakfı, Trump Tahmin Piyasası Sürekli’ni 9 Ekim’de dYdX topluluğunun yönetişim sürecinden başarıyla geçtikten sonra ticaret platformuna dahil etti. Sürekli piyasalar, dYdX kullanıcılarının seçim sonuçlarına yönelik ticaret yapmalarını merkeziyetsiz ve saklama hizmeti olmadan sağlar. Bu piyasa, yatırımcılara pozisyon boyutlarını artırma ve her an daha fazla maruz kalma fırsatı sunacak.

Donald Trump’ın 2024 seçimlerini kazanacağına inanan yatırımcılar piyasa üzerinde uzun pozisyon alırken, kazanamayacağını düşünenler kısa pozisyon alacak. Seçim günü olan 5 Kasım’da tahminleri doğru çıkan yatırımcılar, büyük kazançlar elde etme potansiyeline sahip.

Sürekli Piyasa Risk Yönetim Araçlarıyla Destekleniyor

Trump Tahmin Piyasası, kullanıcıların kaldıraç kullanarak ticaret gücünü artırmasına ve pozisyonlarını zaman sınırlaması olmadan tutmasına olanak tanıyan bir sürekli kaldıraç ticareti özelliği sunuyor. Kullanıcılar, değişen seçim trendlerine göre pozisyonlarını ayarlama seçeneğine de sahip.

Sürekli piyasa, yatırımcıların siyasi öngörülerine dayalı ticaret yaparken dikkatli olmalarını sağlamak için risk yönetim protokollerini ve araçlarını destekliyor. Platform, yatırımcıların riskleri azaltmalarına ve tahminleri aleyhine döndüğünde zarar kontrolü sağlamalarına yardımcı olmak için durdurma emirleri gibi risk yönetim araçları sunuyor.

Yatırımcılar ayrıca, piyasa kendi lehlerine döndüğünde kazançlarını nakit olarak çekebilir. Piyasa, yatırımcıların kazanç elde etmesine ve lehlerine döndüğünde nakit çıkışı yapmasına da olanak tanıyor. Ancak, bu tür anlatı odaklı olaylarda pozisyon kaldıracının getirdiği tehlikeleri her zaman dikkate almak önemlidir. Gelişmiş emir türleriyle işlem hacimlerini artırma potansiyeli, daha büyük kazançlar için ek fırsatlar sunuyor.

Polymarket üzerindeki TRUMPWINYES piyasasının, Trump 5 Kasım’da kazanırsa 1 dolara ulaşması bekleniyor; ancak kaybederse piyasa 0.00001 dolara düşecek. Yatırımcıların işlemlerini gerçekleştirebilmesi için dYdX ticaret platformuna bir Metamask gibi dış bir kripto cüzdanı bağlaması ve USDC stabilcoin yatırması gerekiyor.

dYdX, Daha Fazla Tahmin Piyasası Sunabilir

dYdX Vakfı ayrıca, küresel ölçekte gelişen gerçek dünya anlatı odaklı olaylara dayalı daha fazla kaldıraçlı tahmin piyasası sunma niyetini duyurdu. Bu olaylar arasında küresel seçimler, spor etkinlikleri ve kültürel olaylar yer alıyor. İkincil ticaret piyasalarının, dYdX topluluğu üyeleri için ticaret fırsatlarını artırması bekleniyor.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.