SUI Token Yeni Rekor Kırarken İç Satış İddiaları Gündemde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Sui Vakfı, SUI tokenının yeni bir rekor seviyeye ulaşmasıyla birlikte, 400 milyon dolarlık iç satış iddialarını şiddetle reddetti. Bu inkar, fiyatın ani artışıyla ilgili endişelerini dile getiren on-chain analist Light’ın iddialarına yanıt olarak geldi.

Light, SUI’nin şu anda Solana’nın değerinin çeyreği kadar işlem görürken, Solana’nın potansiyelinin dörtte birini gösterip göstermediğini sorguladı. Analist, büyük bir vakıf cüzdanının, madeni paranın yükselişi sırasında 400 milyon dolarlık token sattığını da vurguladı.

“İkinci olarak, pek az kişinin bildiği bir şey — içerdekilerin (büyük ihtimalle büyük bir vakıf cüzdanı da dahil) bu yükseliş boyunca 400 milyon dolarlık token sattığını belirtti,” dedi Light.

SUI vakfı iddialara yanıt veriyor

İddialara doğrudan bir yanıt olarak, Sui Vakfı, Vakıf çalışanları, Mysten Labs ya da Mysten Labs yatırımcıları dahil hiçbir içerdekinin son fiyat artışı sırasında 400 milyon dolarlık token satmadığını belirtti.

Vakıf, içerdekilerin herhangi bir ön satış yapmadığını veya kilitli token satış programlarını ihlal etmediğini vurguladı.

Cüzdan hakkında açıklama

Vakıf ayrıca bahsi geçen cüzdanı da ele aldı. Bu cüzdanın, kilitli bir satış programı altında token sahibi olan bir altyapı ortağına ait olabileceğini öne sürdü.

Tüm token kilitleme süreçlerinin yetkili saklama kuruluşları tarafından uygulandığını ve Sui Vakfı tarafından sürekli izlenildiğini belirterek, ortağın anlaşmaya uygun şekilde hareket ettiğini vurguladılar.

“Paylaşımcı cüzdan adresini vermedi, ancak bu cüzdanın muhtemel sahibinin kilitli bir satış programı altında token sahibi olan bir altyapı ortağı olduğunu düşünüyoruz,” dedi SUI Vakfı.

SUI yeni ATH’ye ulaşıyor

Bu açıklama, SUI’nin 13 Ekim 2024’te 2.35 dolara ulaşarak yeni bir rekor seviyeye ulaşmasıyla geldi. Token, son 30 günde %100’ün üzerinde bir artış gösterdi.

Vakıf’ın güvence vermesine rağmen, kripto para topluluğu tartışmalara devam ediyor. Light, SUI’nin mevcut piyasa değerinin gösterdiği potansiyeli haklı çıkarmayabileceğini savundu.

SUI’nin artışı, piyasa değerinin 6.1 milyar dolara ulaşmasıyla 22. en büyük kripto para olarak sıralanmasını sağladı. CoinGecko’ya göre, SUI son bir yılda %440’tan fazla artış gösterdi. Son yedi günde ise madeni para %6’dan fazla bir artış kaydetti.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.