Base’in Kurucusu, Coinbase’de Liderlik Pozisyonuna Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Ethereum’un layer 2 blockchain’i Base’in yaratıcısı Jesse Pollak, Coinbase’de liderlik pozisyonuna geçerek Coinbase Wallet’ın da sorumluluğunu üstlendi. Bu stratejik hamle, kripto kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştirmesi beklenen bir adım olarak öne çıkıyor ve sektördeki yaygın kabulün önündeki önemli engellerden birini ele alıyor.

herkese merhaba – yeni̇ bi̇r haber: @base eki̇bi̇ne li̇derli̇k etmeni̇n yani sira @coinbasewallet’a li̇derli̇k edeceği̇m ve @coinbase yöneti̇ci̇ eki̇bi̇ne katilacağim.

bu yeni̇ görevi̇ üstlenmek ve bi̇r mi̇lyar i̇nsani ve bi̇r mi̇lyon i̇nşaatçiyi zi̇nci̇r üzeri̇ne geti̇rme mi̇syonumuzu hizlandirmak i̇çi̇n gerçekten heyecanliyim.

base ve @coinbasewallet aynı kuzey yıldızını paylaşıyor: dünyanın onchain’e geçmesini son derece basit hale getirmek ve bunu yapan herkesi tüm onchain ekonomisinde inşa edilen inanılmaz ürünlere bağlamak. şimdi, bunu gerçekleştirmek için birlikte daha yakın çalışabileceğiz.

önemli bir not: @base herkes için olma, ada değil köprü olma, merkezi olmayan ve açık kaynak olma gibi temel değerlerini korumaya devam edecektir. @coinbasewallet
tüm zincirleme ekonomi genelinde çalışmaya devam edecek ve diğer zincirleme ekonomileri somutlaştırma çalışmalarına başlayacağız.
@base değerleri̇ni̇ daha da geli̇şti̇ri̇yoruz.

cüzdan eki̇bi̇yle daha da yakin çalişacağim ve üs eki̇bi̇ne li̇derli̇k etmeye devam edeceği̇m i̇çi̇n çok heyecanliyim.

yeni̇ bi̇ri̇nci̇ gün.

kafalarimizi tekrar yere koyma zamani.

i̇nşa etmeye devam edi̇n, temelli̇ kalin

Pollak, Base ekibini yönetmeye devam ederken, Base ile Coinbase Wallet arasındaki daha yakın işbirliğinin, dünya genelindeki kullanıcıların blockchain’e kolayca geçiş yapabilmesi için tasarlandığını vurguladı. Bu uyumun, kullanıcıların karmaşık kripto dünyasında daha sorunsuz bir deneyim yaşamalarını sağlayacağı düşünülüyor.

Base Base'in Kurucusu, Coinbase’de Liderlik Pozisyonuna Geçti

Sektör uzmanları, bu birleşmenin kullanıcı deneyimini geliştirme potansiyeli konusunda iyimser. Medya odaklı blockchain Zora’nın kurucularından Jacob Horne, Coinbase Wallet ve Base’in entegrasyonunun, kripto alanındaki genel kullanıcı deneyimini yükseltebileceğini belirtti. Benzer şekilde, takma adlı analist Altcoin Psycho, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda, offchain ve onchain kullanıcı arayüzlerinin birleştirilmesinin kitlesel benimseme için büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.

Coinbase Wallet, Bitcoin, Ethereum, Avalanche ve BNB Chain gibi birçok blockchain üzerinde yüzlerce kripto para ve merkeziyetsiz uygulama destekleyen bir cüzdandır. Pollak, cüzdanın, milyarlarca kullanıcının blockchain’e geçişine yardımcı olma misyonu kapsamında tüm blockchain ekosistemine hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti.

Pollak’ın Coinbase’in sekiz üyeli yönetim ekibine katılması, şirketin mühendislik başkan yardımcısı Manish Gupta’nın ayrılmasının ardından gerçekleşti. Pollak, daha önce Coinbase’in tüketici ve perakende mühendislik ekiplerini yönetti ve Coinbase Pro ile Coinbase Wallet’ın geliştirilmesinde önemli bir rol üstlendi.

Ağustos 2023’te başlatılan Base, Ekim ortasında 4 milyon aktif adrese ulaştı ve protokolde 7,2 milyar dolardan fazla toplam değer kilitli (TVL) bulunuyor. Bu rakam, Base’i, 14,2 milyar dolarlık TVL ile yalnızca Arbitrum One’ın gerisinde bırakıyor.

Pollak’ın bu kritik pozisyona geçişiyle birlikte, kripto topluluğu, liderliğinin Base ve Coinbase Wallet’ın geleceğini nasıl etkileyeceğini ve blockchain alanında kullanıcı deneyimi ve erişilebilirlik açısından yeni standartlar belirleyip belirlemeyeceğini merakla bekliyor

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.