Yenilik ve Sürdürülebilirlik: Powerledger’ın Solana Hedefi

featured
Digital crime by an anonymous hacker
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Canlı sohbete katılmak, haber, uzman görüşü ve piyasa sinyallerini anında almak için TELEGRAM, TWITTER, FACEBOOK, INSTAGRAM’dan bizi takip edin.

Avustralyalı enerji teknoloji şirketi Powerledger, Regenerative Finance (ReFi) alanındaki artan ilgiyle birlikte Solana ekosistemine genişleyeceğini duyurdu. Powerledger sözcüsü, “Powerledger ve Solana’nın merkezinde, yenilik, sürdürülebilirlik ve şeffaflık vizyonunu paylaşan değerler yatıyor” dedi. Bu değerler, dünyadaki sürdürülebilirlik hareketinin önemli bir parçası haline geliyor.

ReFi, yalnızca finansal kazanç sağlamanın ötesine geçmeyi amaçlıyor; sosyal, çevresel ve ekonomik iyilikleri restore etmek ve artırmak üzerine odaklanıyor. CoinGecko verilerine göre, ReFi pazarının toplam piyasa değeri şu anda 110,57 milyon dolar.

Sözcü, Powerledger’ın Solana ana ağında ürünlerini entegre etme amacının “blockchain alanında temiz enerji ve sürdürülebilirlik anlatılarını artırmak” olduğunu belirtti. Ayrıca, bu adımın “finansal yeniliği gezegenin iyiliğiyle hizalamak için önemli bir adım” olduğunu vurguladı.

Powerledger’ın kurucu ortağı John Bulich, “Şirketin Solana ana ağına genişlemesi, blockchain alanında temiz enerji anlatılarını artırmanın yanı sıra sürdürülebilirliğin ekosistemleri aşan ortak bir hedef olduğunu vurguluyor” dedi. Bulich, kriptonun “iyi için bir güç” olabileceğini de ifade etti.

Powerledger, kendi Solana Sanal Makinesi (SVM) blockchain’ini işletmeyi bırakacak ve ürünlerini Solana ana ağı ile entegre edecek. 12 aydan fazla bir süredir SVM blockchain’inde faaliyet gösteren Powerledger, bu teknolojiyi en iyi şekilde kullanma konusunda değerli deneyimler kazandıklarını belirtti.

Powerledger (POWR) token’ı, Solana ekosisteminin yerel bir token’ı olarak kullanılacak, aynı zamanda ERC-20 token’ı olarak da kalacak. CoinMarketCap verilerine göre, POWR token’ı şu anda 0,22 dolardan işlem görmekte ve 14 Eylül’den bu yana %16,75 artış göstermiş durumda.

Powerledger’ın blockchain tabanlı enerji çözümleri, kullanıcılar arasında enerji ticareti, sanal enerji santralleri ve karbon kredileri ile yenilenebilir enerji sertifikaları (REC) ticareti gibi hizmetleri içermektedir.

Ayrıca, 13 Eylül’de Worldcoin’in Wormhole Vakfı tarafından duyurulan yeni bir çapraz zincir protokolü aracılığıyla Solana blockchain’ine entegre edileceği bilgisi de gündeme gelmişti.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.