Loading...
btc
BTC
0.23%
Bitcoin
69.625,98 USDT
eth
ETH
0.26%
Ethereum
3.510,72 USDT
bch
BCH
-1.41%
Bitcoin Cash
531,36 USDT
xrp
XRP
-0.02%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
2%
Litecoin
95,43 USDT
bnb
BNB
2.14%
Binance Coin
586,58 USDT
sol
SOL
-1.66%
Solana
183,23 USDT
avax
AVAX
-0.19%
Avalanche
53,99 USDT
ada
ADA
-0.67%
Cardano
0,64 USDT
dot
DOT
0.04%
Poladot
9,45 USDT
doge
DOGE
3.48%
Doge Coin
0,20 USDT
shib
SHIB
1.01%
Shiba Inu
0,00 USDT

1,5 trilyon SHIB ve FLOKI dump yapan traderin inanılmaz kazancı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası bir traderin dev miktarda SHIB ve FLOKI dump yapmasına şahit oldu. On chain veriler, söz konusu traderin milyonlarca dolarlık kazanç sağladığını gösteriyor. Bu önemli olayın ayrıntılarına bakalım.

1,5 trilyon SHIB ve FLOKI dump yapan traderin inanılmaz kazancı

Kripto para piyasası son günlerde dikkat çeken bir hareketliliğe ev sahipliği yapıyor. Bu hareketliliğin ortasında bir traderin önemli ölçüde meme coin satması dikkat çekti. Söz konusu trader, piyasanın en gözde 2 meme coini olan SHIB ve FLOKI dump yaptı. Toplamda 1,5 trilyon dolarlık SHIB ve FLOKI dump yaptığı bildiriliyor.

Son zamanlarda gözlemlenen kayda değer meme coin rallisinin ardından, traderin milyonlarca dolarlık kazanç sağladığı da ortaya çıktı. Bu meme coin dump ve traderin milyonlarca dolarlık kazancı diğer yatırımcıların ilgi odağı oldu.

SHIB ve FLOKI ise bu yazı hazırlanırken düşüş yönlü hareket etmeye devam ediyor. Söz konusu dump’ın da bu düşüşte etkili olduğunu söyleyebiliriz.

İlgili – Shiba Inu coin nedir? SHIB/USD yorumu ve geleceği

shib 1,5 trilyon SHIB ve FLOKI dump yapan traderin inanılmaz kazancı

On chain veriler 70 milyon dolarlık kazanç gösteriyor

On chain veriler sağlayan Spotonchain tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre, bu akıllı trader, geçtiğimiz günlerde Binance ve GateIO’ya 1,24 trilyon SHIB yatırarak 23,5 milyon dolar (+%146) değerinde bir kâr elde etti. İlginç bir şekilde, aynı trader son birkaç gün içinde yaptığı FLOKI satışından da 44,3 milyon dolar değerinde bir kâr elde etti.

Spotonchain tarafından 9 Mart’ta gündeme getirildiği üzere, aynı trader 50,3 milyon dolar değerinde 200,9 milyar FLOKI’yi GateIO’ya dump yapmıştı. Şimdi, traderin devasa SHIB satışıyla birlikte, yaklaşık 70 milyon dolar değerindeki bir kazanç sağladığını görüyoruz. Bu olay, sektörün son günlerde en çok ilgi gösterdiği olay oldu.

Bu arada, on chain veriler, geçtiğimiz hafta SHIB satışlarıyla önemli kârlar elde eden MakerDAO kurucusu Rune Christen de dahil olmak üzere üç akıllı traderi belirledi. Bu satışlarla eş zamanlı olarak, SHIB büyük bir düşüş kaydetti.

İlgili – Floki coin nedir? FLOKI/USD yorum, geleceği ve haberler

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.