Loading...
btc
BTC
1.28%
Bitcoin
64.285,62 USDT
eth
ETH
0.35%
Ethereum
3.075,15 USDT
bch
BCH
-1.18%
Bitcoin Cash
477,25 USDT
xrp
XRP
0.35%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
0.62%
Litecoin
81,26 USDT
bnb
BNB
1.22%
Binance Coin
558,80 USDT
sol
SOL
2.22%
Solana
145,21 USDT
avax
AVAX
0.77%
Avalanche
35,12 USDT
ada
ADA
2.44%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.58%
Poladot
6,74 USDT
doge
DOGE
0.27%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
-0.03%
Shiba Inu
0,00 USDT

Google’ın katıldığı kripto paranın fiyatı yüzde 15 yükseldi

theta google
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji devi Google, bir kripto para projesine katıldığını duyurdu. Şirket, bir dizi ürününün bu blockchain ağa entegre edecek. Bu duyuru üzerinde projenin yerel kripto para yüzde 15 sıçrama kaydetti.


Google’ın katıldığı kripto paranın fiyatı yüzde 15 yükseldi

Teknoloji devi Google’ın önemli bir altyapı sağlayan kolu olan Google Cloud, Solana ağına katılarak doğrulayıcı (validator) olduğunu duyurdu. Buna ek olarak, bir dizi ürün ve hizmeti de blockchain ağına entegre edeceğini açıkladı.

Google Cloud’ın 5 Kasım’da paylaştığı tweete göre, bulut hizmet sağlayıcısı, blok üreten bir Solana doğrulayıcısı çalıştırıyor. Böylece bu blockchain ağına katılarak bir parçası oldu ve işlemleri doğrulama süreçlerini sağlıyor.

İlgili – Cardano (ADA) kurucusundan kripto sektörünü doğuran kriz açıklaması

Google Cloud (@googlecloud), 5 Kasım 2022 tarihli tweette şöyle diyor:

“Şimdi ki dikkatinizi çekebildik şunu söyleyelim: Google Cloud, bir blok üretimi yapan Solana doğrulayıcısı çalıştırıyor ve ağın doğrulama sürecine katılıyor.”

Solana doğrulayıcısı olmanın yanı sıra Google Cloud aynı zamanda bu kripto para projesi ile Solana eko sistemine Blockchain Node Engine (Blockchain Düğüm Motoru) getirmek için çalışıyor. Blockchain Düğüm Motoru, Google Cloud’un karmaşık düğüm işlemleri ihtiyacını azaltan, tümüyle yönetilen düğüm barındırma hizmeti olarak hizmet verecek. Anahtar teslim düğüm barındırma hizmeti sunan bu Google hizmeti, daha önce yalnızca Ethereum’a ve onun gelişen geliştirici eko sistemine odaklanmıştı.

İlgili – XRP fiyatı %12 yükselince Ripple ve balinalarda neler oluyor?

Blockchain Düğüm Motoru’nun Solana ağına eklenmesi bir Solana düğümünü çalıştırmak için gereken süreyi büyük ölçüde azaltacak ve daha fazla kullanıcı tarafından erişilebilir hale getirecek.

Tüm bu gelişmeler üzerine SOL coin fiyatı yüzde 15 oranında sıçradı. Google’ın Solana ağına katılması haberi fiyata pozitif etki yaptı.

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.