Loading...
btc
BTC
1.42%
Bitcoin
64.371,82 USDT
eth
ETH
1.08%
Ethereum
3.097,61 USDT
bch
BCH
0.52%
Bitcoin Cash
485,44 USDT
xrp
XRP
0.69%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
0.68%
Litecoin
81,31 USDT
bnb
BNB
1.34%
Binance Coin
559,49 USDT
sol
SOL
1.78%
Solana
144,60 USDT
avax
AVAX
1.05%
Avalanche
35,22 USDT
ada
ADA
3.06%
Cardano
0,47 USDT
dot
DOT
-0.3%
Poladot
6,76 USDT
doge
DOGE
1.15%
Doge Coin
0,15 USDT
shib
SHIB
0.25%
Shiba Inu
0,00 USDT

Binance CEO’su kripto para kullanım oranını uçuracak katalizörü açıkladı!

Binance
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance CEO’su CZ, kripto para kullanım oranının %90’lara çıkmasını sağlayacak katalizörü açıkladı. Detaylar haberimizde.

Binance CEO’su kripto para kullanım oranını uçuracak katalizörü açıkladı!

Kripto para piyasasının en fazla takip edilen aktörlerinden biri de Changpeng Zhao ya da bilinen adıyla CZ, kripto para kullanım oranını uçuracak katalizörü açıkladı. Dünyanın en fazla işlem hacmine sahip olan kripto para borsası Binance’ın sahibi ve kripto milyarderi olan genç yönetici, Yahoo Finance ile yaptığı röportajda kripto para piyasasını tümüyle ele aldı.

İlgili: Binance Coin (BNB) nedir?

Zhao, kripto para birimlerinin küresel olarak benimsenmesini artırmanın bir yolu olduğunu belirtti.

Ünlü CEO’ya göre dijital varlık endüstrisi için düzenlemeler yapılması kripto paraların benimsenmesini kolaylaştıracak.

“Düzenleyici netliğe sahip olmanın aslında benimsemeyi kolaylaştıracağına inanıyorum. Kriptoya erken giren bir grup adam var, bunların çoğu liberterler, anarşistler vs. olabilir. Her türlü düzenlemeden nefret ederler. Ancak bence ana akım kullanıcılar için, henüz kriptoda olmayan kullanıcıların %90 veya %95’i için düzenlemeler kritik öneme sahip.”

Zhao’ya göre, kripto endüstrisi için tasarlanan tüm düzenlemeler piyasa için iyi şeyler vadetmiyor. Yasakların piyasa için yararlı olmayacağı gibi ekonomiler için de bir anlamı olmadığını savunan CZ, düzenlemelerin net olması gerektiğini belirtti.

İlgili: Binance coin (BNB) fiyat tahmini

“Düzenleyici netlik kesinlikle yardımcı oluyor. Ancak tüm düzenlemelerin iyi olabileceği söylenemez. Özel yönetmeliğe bakmamız gerekiyor. Örneğin, kripto konusunda net bir yasağın olduğu diğer ülkelerde gördük. Bu açıkça iyi olmayan bir düzenleme türü.”

Binance CEO’su, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) başkanı Gary Gensler’in çoğu kripto varlığının menkul kıymet olduğu yönündeki görüşünü de “basit” olarak değerlendirdi.

İlgili: Kripto para regülasyonları nedir?

“Birçok farklı kripto para birimi türü vardır. Bazıları para birimlerine daha yakın, bazıları ise diğer varlık türlerine daha yakın. Açıkça menkul kıymet olmayan birçok farklı kripto para birimi olduğunu söyleyebilirim”.

Kaynak

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.