Loading...
btc
BTC
-0.58%
Bitcoin
66.429,41 USDT
eth
ETH
0.62%
Ethereum
3.220,22 USDT
bch
BCH
-3.1%
Bitcoin Cash
506,49 USDT
xrp
XRP
-1.03%
Ripple
0,55 USDT
ltc
LTC
-0.3%
Litecoin
85,13 USDT
bnb
BNB
0.83%
Binance Coin
609,54 USDT
sol
SOL
-0.19%
Solana
156,65 USDT
avax
AVAX
-1.8%
Avalanche
38,48 USDT
ada
ADA
-2.74%
Cardano
0,50 USDT
dot
DOT
-2.49%
Poladot
7,28 USDT
doge
DOGE
-0.4%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
-0.24%
Shiba Inu
0,00 USDT

Coinbase CEO’sundan çok kritik kripto para açıklamaları!

Coinbase
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrog, kripto para regülasyonları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

Coinbase CEO’sundan çok kritik kripto para açıklamaları!

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, kripto para ve merkezi olmayan finansı (DeFi) içeren potansiyel düzenlemeler hakkındaki görüşünü açıkladı.

Ünlü CEO, son günlerde yine gündeme gelen kripto para düzenlemeleri ile ilgili bazı senatörlerin çabalarının önemli olduğunu ifade etti.

İlgili: Kripto para nedir, nasıl alınır satılır?

Armstrong, Michigan’ın Demokrat senatörü Debbie Stabenow ve Arkansas’ın Cumhuriyetçi senatörü John Boozman’ın kripto ve DeFi için yaptığı çalışmalardan ötürü minnettar olduğunu belirtti.

Bilindiği gibi ABD Senatörleri, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nu (CFTC) kripto spot piyasalarını “dijital emtialar” adı verilen yeni bir varlık sınıfı aracılığıyla düzenleme konusunda yetkilendirecek bir mevzuat oluşturmak için çalışıyorlar.

“Kayıt için belirtmeye değer, DeFi, merkezi borsaları ve koruyucuları düzenlemeyi amaçlayan herhangi bir mevzuatta korunmalıdır. Bunu doğru yapmaya çalıştıkları için Debbie Stabenow ve John Boozman’a teşekkürler.”

Ünlü CEO, aynı zamanda başka bir büyük kripto para borsası olan FTX’in kurucusu milyarder Sam Bankman-Fried’in konuyla ilgili tartışmaları gündeme taşıma çabalarının çok önemli olduğuna vurdu yaptı.

kripto para

 

 

İlgili: Kripto para regülasyonları  nedir?

Bankman-Fried, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile regülasyonların kripto piyasasını rahatlatacağını ve kripto paraların benimsenmesi için önemli bir katalizör olacağını açıklamıştı. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’da diğer rakipleri ile aynı görüşte.

Bankman-Fried, kripto endüstrisinin düzenleyicilerin eylemlerini benimsemesini ve o zamana kadar izlenecek bir dizi standart oluşturmasını önermişti.

“Düzenleyici gözetime ve müşteri korumasına
ihtiyacımız var. Eşler arası aktarımların, kodun, doğrulayıcıların vb. varsayımsal olarak ücretsiz olduğu açık, özgür bir ekonomi sağlamalıyız
ve o zamana kadar standartlar oluşturmalıyız.”

Kaynak

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.