Loading...
btc
BTC
-1.28%
Bitcoin
69.098,88 USDT
eth
ETH
-2.53%
Ethereum
3.496,67 USDT
bch
BCH
12.97%
Bitcoin Cash
541,46 USDT
xrp
XRP
-3.28%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
-2.32%
Litecoin
93,54 USDT
bnb
BNB
-1.18%
Binance Coin
573,51 USDT
sol
SOL
-2.57%
Solana
185,57 USDT
avax
AVAX
-3.07%
Avalanche
54,07 USDT
ada
ADA
-2.88%
Cardano
0,65 USDT
dot
DOT
-2.8%
Poladot
9,42 USDT
doge
DOGE
3.02%
Doge Coin
0,19 USDT
shib
SHIB
-1.98%
Shiba Inu
0,00 USDT

Phemex, seçkin listesine 22 token daha ekledi

Phemex, seçkin listesine 22 token daha ekledi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri, bazı analistlerin küresel kripto pazarının 2030 yılına kadar üç kat büyüyeceği tahminleriyle birlikte geniş bir popülerlik kazanıyor. Kripto para yatırımcılar arasında popüler bir konu olmasına rağmen, sektör hala erken aşamalarında ve sürekli gelişiyor.

 

Kripto alanında kârı en üst düzeye çıkarmak için, böyle zamanlarda eğrinin önünde kalmak çok önemlidir. Yeni popüler coinleri takip etmek, kâr elde etmek ve portföyünüzü çeşitlendirmek için önemli bir stratejidir. Müşteri ve topluluk odaklı yaklaşımıyla bilinen Phemex, yoğun talebe yanıt olarak 22 yeni spot işlem çiftini geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdü.

 

Geçen yıl, Phemex büyük adımlar attı. Şu anda 200’den fazla spot işlem çiftine sahip ve talebi karşılamak için daha fazlasını eklemeye devam edecek. Phemex’in ana odak noktalarından biri, kullanıcılarına en popüler coinleri sağlamaktır. Phemex kısa süre önce GMT, FIDA, GARI, CEEK ve SHILL gibi popüler tokenler de dahil olmak üzere 22 yeni işlem çifti ekledi. Bazı en popüler kripto para birimlerinin yanı sıra endüstri üzerinde büyük bir etkiye sahip olma potansiyeline sahip bazı gelecek vaat eden tokenler da bu listede yer alıyor.

 

Phemex’te listelenen yeni tokenlar

 

Phemex, kripto paralar ile ilgili tüm işlemler için güvenli ve verimli bir platformdur. Şu an için, Phemex’te uygulamalı alım satım için kullanılabilen coinler/tokenler BTC, ETH, XRP, LINK, Cardano (ADA) ve USDT’dir. Ayrıca, yeni listeleme ile Phemex, traderlara ve kripto meraklılarına piyasadaki en popüler kripto para birimlerinden bazılarına erişim sağlıyor. 

 

İşte listelenen popüler kripto paralardan bazıları:

 

STEPN (GMT): STEPN, oyun finansı (Oyun-Fi) ve sosyal finans (Sosyal-Fi) bölümlerini birleştirerek kullanıcıları egzersiz yaptıkları için ödüllendiren blok zinciri tabanlı bir yaşam tarzı yazılımıdır. STEPN, Mart ayında Green Metaverse Token (GMT) kripto para birimini piyasaya sürerek, onu “move-to-earn” kavramına dayalı ilk uygulamalardan biri haline getirdi.

 

Üçüncü nesil İnternet (Web3) mobil uygulama oyunu, tüketicilere sanal spor ayakkabılar sağlamak için Solana (SOL) blok zincirinde değiştirilemez tokenlar (NFT’ler) kullanır. Dışarıda yürümek veya koşmak, kullanıcılara, varlık satmak veya diğer para birimlerini paraya çevirebilmek için oyunda kullanabilecekleri kripto para birimi tokenlarını kazandırır. Program, mobil cihazın veri sinyalini ve GPS’i kullanarak kullanıcının hareketini izler.

 

Bonfida (FIDA): FIDA, Serum merkeziyetsiz borsası için bir kullanıcı arayüzü, API ve veri analitiği oluşturmayı amaçlayan bir ürün olan Bonfida’yı yöneten bir Solana tokenıdır. Ayrıca Bonfida, merkeziyetsiz ad hizmeti için çözümler ve Solana’da NFT alışverişi için bir platform yaratmayı hedefliyor.

 

GARI Ağı (GARI): Hindistan’da üretilen kısa video uygulaması olan Chingari’nin yerel tokenı. Chingari, kısa video yaratıcılarının GARI tokenı ile blok zincirindeki içeriklerinden para kazanmalarını sağlar. Chingari, Hindistan’ın en hızlı büyüyen kısa video uygulamasıdır. GARI, video yapımcılarının ve dijital sanatçıların çalışmalarını oluşturmak ve paylaşmak için kripto para kazanmalarına olanak sağlayarak yaratıcı ekonomiyi bozmayı amaçlıyor.

 

CEEK VR: CEEK, birinci sınıf partnerler için Sanal Gerçeklik (VR) deneyimlerinin çok kanallı dağıtımı için donanım ve yazılım geliştiricisi ve dağıtıcısıdır. CEEK, CEEK Sanal Gerçeklik (VR) platformunu ve patentli kulaklıkları kullanarak çeşitli VR içeriği kanalları sağlar. CEEK tokenı ERC-20 uyumludur, ancak CEEK sanal gerçeklik ortamlarında token işlevselliğini genişleten başka bir özel protokolü de birleştirir.

 

SHILL Token (SHILL): Yönetişim, GameFi ve NFT’yi içeren ve Çoklu Blok Zinciri kullanan mobil odaklı bir blok zinciri oyun ortamı geliştiren bir AAA oyun stüdyosu olan Project SEED tarafından oluşturulan bir yardımcı program tokenıdır. Çeşitli avantajlar elde etmek için tüm oyun içi işlemler ve bahisler SHILL Token ile yapılır.

 

Phemex tarafından listelenen 22 token

 

GMT

SXP

PERL

RAMP

KONO

CEEK

UPO

DNT

ONSTON

GMM

STRONG

QI

CRPT

VR

FIDA

1EARTH

GARI

RANKER

LMR

SHILL

INS

BBF

 

Phemex Hakkında

Phemex, dürüstlük, doğruluk ve güvenilirlik değerleri üzerine kurulmuş bir finansal hizmetler şirketidir. Phemex, harika bir vizyon, özverili bir ekip ve tüketicilerinin çıkarlarına samimi bir ilgi ile kripto-finansal ihtiyaçlarınız için ideal bir çözümdür.

 

Sekiz eski Morgan Stanley yöneticisi tarafından yönetilen Phemex, dünyanın en güvenilir kripto para birimi türev işlem platformunu yaratmayı amaçlıyor. Topluluklarıyla genişlemeye devam ederken, müşterilerini ilk sıraya koyar ve en üstün kaliteli ürün ve hizmetleri sağlama konusundaki sağlam taahhütlerinden asla ödün vermezler.

 

Ayrıca, diğer borsalardan önemli ölçüde daha güçlü özellikler sağlamayı amaçlayan borsanın ekibi her zaman ulaşılabilir durumda ve sosyal medya topluluklarından geri bildirim, yorum ve talep topluyor.

 

Yeni listelemelerini desteklemek için Phemex, kullanıcıların günümüzde en popüler oyun STEPN tokenı olan $GMT’yi kazanabilecekleri Solana Yarışı kampanyasını başlatmış bulunmakta. Piyasadaki en heyecan verici coinlerden bazılarını alıp satma fırsatını kaçırmayın. Phemex’e bugün kaydolun!

 

Mevcuttaki ve gelecekteki kampanyalardan haberdar olmak için Phemex’in sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Twitter

Instagram

Telegram

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.