Loading...
btc
BTC
-0.41%
Bitcoin
63.167,54 USDT
eth
ETH
-0.63%
Ethereum
3.082,42 USDT
bch
BCH
-3.72%
Bitcoin Cash
489,36 USDT
xrp
XRP
-0.48%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
0.22%
Litecoin
78,26 USDT
bnb
BNB
-0.55%
Binance Coin
549,68 USDT
sol
SOL
-1.67%
Solana
136,21 USDT
avax
AVAX
-0.08%
Avalanche
35,13 USDT
ada
ADA
0.8%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
-0.16%
Poladot
6,70 USDT
doge
DOGE
-2.85%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
-0.88%
Shiba Inu
0,00 USDT

SpaceCatch Herkese Açık Beta 22 Nisan 2024’te geliyor. Bu ayın en büyük GameFi etkinliği burada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SpaceCatch, bu yıl Web3’te en profesyonel ve dikkate değer GameFi projelerinden biri olarak tanınan bir proje, Halka Açık Beta lansmanını duyurdu. Nisan ayındaki GameFi için en önemli gün, 22 Nisan 2024.


Profesyonel oyun stüdyosu Pixelfield tarafından geliştirilen SpaceCatch, 2022’den beri geliştiriliyor. Ekip şimdiye kadar büyük bir başarı sağladı, bu nedenle SpaceCatch şu anda GameFi endüstrisinde en umut vadeden AR ve Web3 oyunlarından biridir. CATCH tokenı zaten listelenmiş olup, presale fiyatına göre x50’den fazla artışla ATH’ye ulaşmıştır. Tüm bunlar, ekibin harika, profesyonel sonuçlar sağlama yeteneğini göstermektedir.

Birinin en güçlü pazarlama varlıklarından biri

SpaceCatch, sağlam bir pazarlama varlığı ve profesyonellikle kripto alanına girdi ve 22 Nisan, Halkın ilk kez Halka Açık Beta sürümünü test etme şansına sahip olacağı gün olacak. SpaceCatch beta, iOS ve Android kullanıcıları için erişilebilir olacak ve sadece 20 bin beta testçi sınırlaması var.

Kesinlikle, SpaceCatch Halka Açık Beta’nın büyük bir tanıtımını yapacak, bu yüzden takviminize not alın ki 22 Nisan, tüm GameFi endüstrisi için büyük bir gün olacak. Kesinlikle, tanıtım her yerde olacak, bu yüzden odaklanın ve Beta testi için yerinizi yakalayın, çünkü 20 bin slotun hızla tükeneceği büyük bir beklenti var.

Profesyoneller sonuçları teslim ediyor.

Ana geliştirici olarak, profesyonel bir oyun stüdyosu olan Pixelfield, AR oyunları konusunda harika bir deneyimle tanınıyor. SpaceCatch, GameFi’de bir oyun değiştirici olabilir. Birden fazla oyun projesi piyasaya giriyor, ancak SpaceCatch, sonuçları ve büyük topluluk desteği ile olağanüstüdür. SpaceCatch, üstün ürün teslimatı, tanıtım ve topluluk kültürü ve desteği ile çoğu rakibini geride bırakarak Web3 alanına en yüksek endüstri standartlarıyla girdi.

Profesyonellik örneği olarak, SpaceCatch Haberleri whitepaper bölümünü kontrol etmenizi öneririz. Burada geliştiriciler tarafından sunulan tüm Geliştirici Günlüklerini görebilir ve gelişimin mevcut aşamasını görebilirsiniz.

SpaceCatch Hakkında

SpaceCatch, artırılmış gerçeklik, coğrafi konum, yapay zeka, blok zinciri desteği ve NFT’lerin entegrasyonuyla oyun alanında bir devrim vaat eden türünün ilk oyunudur. Bu karışım, tamamen yeni bir oyun deneyimine olanak tanırken, sadece tamamen ücretsiz oynama modelini değil, aynı zamanda tamamen sürdürülebilir olan gelecek nesil kazan-ve-oynat ve hareket-et-para kazanı kavramlarını da destekler.

AR ve VR teknolojisine odaklanan SpaceCatch, büyüleyici bir anlatımla etkileyici bir evren yaratmıştır. Bu evrende, oyuncular, Catchers olarak bilinir ve bir uzaylı istilası sonrasında Dünya’da barışı yeniden tesis etmekle görevlendirilirler. Uzaylılar çeşitli güçlere sahiptir ve bu da Catchers için zorlu bir engel oluşturur. Ancak oyuncular, bu uzaylı düşmanlarla etkili bir şekilde savaşmak için yeteneklerini ve becerilerini geliştirebilirler.

Bu özelliklerle, SpaceCatch, Axie Infinity veya Sandbox gibi endüstri devlerini geride bırakma potansiyeline sahip olan yeni nesil GameFi projeleri arasında kendisini konumlandırıyor.

Daha Fazla Öğren

SpaceCatch’ın en son gelişmeleri, oyun lansmanları, projeler ve şirket güncellemeleri hakkında bilgi sahibi olmak için onları resmi web sitesi üzerinden takip edin.

Daha fazlası için sosyal medya, topluluk ve proje takip linklerine tıklayın.

TelegramDiscordTwitterYouTubeInstagramMedium,  CoinMarketCap veya CoinGecko.

 

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.