Loading...
btc
BTC
0.12%
Bitcoin
63.891,93 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
3.056,54 USDT
bch
BCH
0.44%
Bitcoin Cash
478,67 USDT
xrp
XRP
0.75%
Ripple
0,51 USDT
ltc
LTC
0.78%
Litecoin
81,48 USDT
bnb
BNB
0.63%
Binance Coin
557,49 USDT
sol
SOL
0.26%
Solana
142,87 USDT
avax
AVAX
1.26%
Avalanche
35,10 USDT
ada
ADA
2.36%
Cardano
0,48 USDT
dot
DOT
0.97%
Poladot
6,74 USDT
doge
DOGE
0%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
1.08%
Shiba Inu
0,00 USDT

Ünlü analist Michael van de Poppe, altcoinler için iyi haberi verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto para analisti ve trader Michael van de Poppe, altcoinlerin ‘çok sağlıklı’ düzeltmenin ardından Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye hazırlandığını ifade ediyor. Analistin ilgili açıklamalarının ayrıntılarına bakalım.

Ünlü analist Michael van de Poppe, altcoinler için iyi haberi verdi

Kripto para piyasasında yakından takip edilen bir trader ve analist Michael van de Poppe, altcoinlerin önümüzdeki aylarda büyük rallilere tanıklık edecek bir konumda olduğunu söylüyor.

Analist, sosyal medya platformu X’teki 707.500 takipçisine yaptığı açıklamada, yatırımcıların altcoin piyasasının performansını izlemek için kullandıkları TOTAL3 grafiğinin en son düzeltme sırasında %16’nın üzerinde bir düşüşe tanık olduğunu söylüyor.

Van de Poppe, geri çekilmenin güçlü bir yükseliş trendinin parçası olduğunu söylüyor. Ünlü analist şöyle diyor:

“Bitcoin konsolide olurken, altcoin piyasa değerinde çok sağlıklı bir düzeltme var. Muhtemelen önümüzdeki aylarda yüksek seviyelere doğru bir yükseliş başlatacak.”

İlgili – Chainlink rallisi öngören analist, 2 altcoinde de yükseliş bekliyor

Ünlü analist Michael van de Poppe, altcoinler için iyi haberi verdi

Kaynak: Michaël van de Poppe/X

Trader, birçok coin için dip seviyelerin görüldüğüne inandığını ve “altcoin piyasasında çok fazla güç” gördüğünü söylüyor. Şöyle açıklıyor:

“Piyasalardaki haftalık mumlara baktığımızda, altcoinlerin çoğunun nispeten dibe vurmuş gibi göründüğünü söyleyebiliriz.”

Van de Poppe daha önce altcoinlerin toplam piyasa değerinin yaklaşık 1 trilyon dolara ulaşacağını öngörmüştü. Bu yazının yazıldığı sırada TOTAL3 751,125 milyar dolardan işlem görüyordu.

İlgili – 2024 boğa rallisinde izlenmesi gereken 5 kripto para

Bitcoin’e (BTC) gelince, trader lider kripto paranın madencilerin ödüllerinin yarıya indirileceği Nisan yarılanmasından (halving) önce 73.000 dolar civarında tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldiği bir senaryo ortaya koyuyor.

“Bitcoin hızını sürdürüyor. Düşüşler satın alınmak için vardır…

Eğer 68.000 dolara tutmaya devam ederse, halving öncesi tüm zamanların en yüksek seviyesini göreceğiz. Hala bir zirvenin gerçekleşmesini bekliyoruz.”

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.