Loading...
btc
BTC
0.47%
Bitcoin
63.723,02 USDT
eth
ETH
-0.42%
Ethereum
3.088,88 USDT
bch
BCH
-3.82%
Bitcoin Cash
488,89 USDT
xrp
XRP
-0.34%
Ripple
0,50 USDT
ltc
LTC
2.3%
Litecoin
79,88 USDT
bnb
BNB
-2.29%
Binance Coin
540,04 USDT
sol
SOL
-1.19%
Solana
136,87 USDT
avax
AVAX
-0.86%
Avalanche
34,86 USDT
ada
ADA
-0.42%
Cardano
0,46 USDT
dot
DOT
0.04%
Poladot
6,71 USDT
doge
DOGE
-3.1%
Doge Coin
0,16 USDT
shib
SHIB
3.95%
Shiba Inu
0,00 USDT

Günün en çok okunan haberi: SEC-Ripple davası düştü, XRP 15 dolara fırladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para medyasında yer alan, “SEC-Ripple davası düştü, XRP 15 dolara fırladı” başlıklı makale günün en çok okunan haberi oldu. Bu olayın ayrıntılarına bakalım.

Günün en çok okunan haberi: SEC-Ripple davası düştü, XRP 15 dolara fırladı

Kripto haber sitesi Cryptoticker, “SEC-Ripple davası düştü, XRP 15 dolara fırladı” başlıklı bir haber yayınladı. Günün en çok okunan ve en popüler haberi oldu. Peki, bu makalede ne deniliyor.

Söz konusu haberde şöyle deniliyor:

“SEC ve Ripple Labs arasında devam eden yasal savaşta çarpıcı bir dönüm noktası olarak, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, kripto para dünyasında şok dalgaları yaratan şaşırtıcı bir olayı açıkladı. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, XRP fiyatları 15 dolara fırlarken “tarihi bir galibiyet” olarak adlandırdığı bu gelişmeyi kutluyor. Bu, SEC’in Ripple’a karşı açtığı dava için sonun başlangıcı mı?”

SEC, Aralık 2020’de Ripple ve üst düzey yöneticilerine dava açmıştı. Bu davada, Ripple’ı kayıt dışı menkul kıymet satmakla suçluyor. SEC’e göre, XRP coin bir menkul kıymet ve bu coinin satışları da ilgili yasaları çiğnedi. Bu dava hala devam ediyor ve nihai karar verilmedi.

İlgili – Trader bu altcoini alıp satarak %27.600’lık dev bir kazanç elde etti

haber Günün en çok okunan haberi: SEC-Ripple davası düştü, XRP 15 dolara fırladı

Cryptoticker’in paylaştığı “SEC-Ripple davası düştü, XRP 15 dolara fırladı” başlıklı haberi ise sitenin okurlarına yaptığı 1 Nisan şakası. Ancak buna rağmen birçok insan bu başlığa ve içindeki bilgilere inanarak haberi en çok okunanlar arasına taşıdı. Cryptoticker ilgili haberinin sonunda şöyle diyor:

“Nisan Şakası! Bu makaledeki bilgilerin hiçbiri doğru değildir. Umarız küçük şakamız hoşunuza gitmiştir. 1 Nisan Şakası Gününüz kutlu olsun!”

Tabii kripto para piyasasında birçok yatırımcı bu haberin gerçek olmasını dört gözle bekliyor. Ancak buna rağmen XRP fiyatı şu an 0.60 dolar civarında belirsiz bir şekilde işlem görüyor.

İlgili – Nisan, Bitcoin ve kripto için ‘çok ilginç bir ay’ olacak: Analist ne demek istiyor?

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.