Loading...
btc
BTC
-1.28%
Bitcoin
69.098,88 USDT
eth
ETH
-2.53%
Ethereum
3.496,67 USDT
bch
BCH
12.97%
Bitcoin Cash
541,46 USDT
xrp
XRP
-3.28%
Ripple
0,61 USDT
ltc
LTC
-2.32%
Litecoin
93,54 USDT
bnb
BNB
-1.18%
Binance Coin
573,51 USDT
sol
SOL
-2.57%
Solana
185,57 USDT
avax
AVAX
-3.07%
Avalanche
54,07 USDT
ada
ADA
-2.88%
Cardano
0,65 USDT
dot
DOT
-2.8%
Poladot
9,42 USDT
doge
DOGE
3.02%
Doge Coin
0,19 USDT
shib
SHIB
-1.98%
Shiba Inu
0,00 USDT

Coinbase CEO’su, kripto paralar için düzenleyici çerçevenin nasıl olması gerektiğini açıkladı

ripple coinbase
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in CEO’su, kripto paralar için yapılacak düzenleyici çerçevenin nasıl olması gerektiği ile ilgili vizyonunu açıkladı. Ünlü ismin açıklamalarının ayrıntılarına bakalım.


Coinbase CEO’su, kripto paralar için düzenleyici çerçevenin nasıl olması gerektiğini açıkladı

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, ABD’de kripto para düzenlemelerinin nasıl şekillenmesi gerektiğini açıkladı. Hem de borsayabirkaç gün önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava açılmasından sonra.

Brian Armstrong, Wall Street Journal’a yeni bir röportaj verdi. Armstrong, ABD’de de olmasını istediği kripto düzenleme yapısı ile ilgili hayallerini paylaştı. ABD’nin getireceği kripto düzenlemeler, sadece bu ülkeyi değil tüm dünyadaki kripto yatırımcılarını etkileyecek.

İlgili – Bitcoin fiyatı düşünce balinalar her gün BTC biriktirdi: İşte, fiyata beklenen etkisi

Armstrong’a göre ideal düzenleyici çerçeve, SEC ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) rolleri için sınırlar belirlerken yatırımcı koruması için şartlar sağlar. Şöyle açıklıyor:

“İlk olarak, piyasa yapısı ve CFTC ile SEC’in bu sektörü nasıl düzenleyeceği konusunda biraz netlik kazanmamız gerekiyor. Bu kuruluşların sınırları neler olacak? Ayrıca bazı temel tüketici korumasını da getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Aslında roket bilimi değil bu söylediklerim. Bu, gerçekten temel sağduyu fikirlerinden bazılarını sektöre uygulamaktır.”

kripto para

İlgili  – Bitcoin ve kripto para regülasyonları nedir? Regülasyonların kripto piyasalar üzerindeki etkileri

Armstrong, ABD’nin kripto endüstrisi için bir çerçeve oluşturması durumunda, bu ülkedeki girişimciler sektöre geri dönmeye başlayacaklar diyor. Söz konusu girişimciler, düzenleyici kurumların bir dizi yaptırımından sonra sektörü terk etmişti. Şimdi açık ve net bir yasal çerçeve olursa alana geri dönecekler diyor.

SEC, geçtiğimiz hafta Coinbase’e dava açmıştı. Borsayı, “kayıtsız bir menkul kıymetler borsası, komisyoncu ve takas kuruluşu olarak faaliyet göstermekle” suçluyor.

İlgili – Güncel Bitcoin fiyat tahmini ve BTC gelecek beklentisi 2023- 2025

Kaynak

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.