Loading...
btc
BTC
2.19%
Bitcoin
71.524,57 USDT
eth
ETH
1.83%
Ethereum
3.653,25 USDT
bch
BCH
5.89%
Bitcoin Cash
507,51 USDT
xrp
XRP
-0.39%
Ripple
0,63 USDT
ltc
LTC
1.36%
Litecoin
97,06 USDT
bnb
BNB
0.62%
Binance Coin
583,98 USDT
sol
SOL
-0.18%
Solana
190,12 USDT
avax
AVAX
-0.87%
Avalanche
55,30 USDT
ada
ADA
-0.18%
Cardano
0,66 USDT
dot
DOT
1.01%
Poladot
9,79 USDT
doge
DOGE
3.97%
Doge Coin
0,19 USDT
shib
SHIB
1.26%
Shiba Inu
0,00 USDT

Coinpedia, yatırımcılar için 2024’ün “patlama yapacak” 10 coinini seçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında 2024 yılında hangi coinler patlama derecesinde yükselebilir. Coinpedia, yatırımcılar için 10 coin seçti. Seçilen coinlerin hangileri olduğuna bakalım.

Coinpedia, yatırımcılar için 2024’ün en iyi 10 coinini seçti

Coinpedia, “2024’te Hangi Kripto Paralarda Patlama Olacak? (Yatırımcılar için En İyi Seçimler)” başlıklı bir makale paylaştı. Coinpedia uzmanlarının 2024 yılı için seçtiği 10 kripto paranın hangileri olduğuna ve en önemli özelliklerine bakalım.

1. Pikamoon (PIKA): Kripto piyasasında nispeten yeni bir oyuncu olan Pikamoon, blockchain teknolojisinden yararlanarak oyun endüstrisinde devrim yapmayı hedefliyor. Güçlü bir geliştirme ekibi ve önemli kripto figürleriyle ortaklıkları olan Pikamoon, daha fazla oyuncu kripto para birimini benimsedikçe popülerlikte patlama yapma potansiyeline sahiptir.

2. Avalanche (AVAX): Avalanche (AVAX), Ethereum’a rakip olmayı hedefleyen yüksek ölçeklenebilirliğe sahip bir blok zinciri platformudur. Merkezsiz finans (DeFi) uygulamalarına odaklanan AVAX, hem yatırımcılar hem de geliştiriciler tarafından büyük ilgi görüyor. İleri teknolojisi ve güçlü topluluk desteği, onu 2024 için umut verici bir yatırım seçeneği haline getiriyor.

3. Cardano (ADA): Bir proof-of-stake blok zinciri üzerine inşa edilen Cardano, bilimsel araştırmalara ve akademik geliştirmeye olan bağlılığıyla ün kazanmıştır. Yakın gelecekte piyasaya sürülmesi beklenen akıllı sözleşme işlevselliği ile Cardano, daha fazla geliştirici ve kullanıcı çektikçe patlayıcı bir büyüme görebilir.

4. Fetch.Ai (FET): Fetch.Ai, dijital dünya ile etkileşim şeklimizde devrim yapmayı amaçlayan yapay zeka destekli bir blok zinciri ağıdır. Merkezsiz makine öğrenimine odaklanan Fetch.Ai, tedarik zinciri yönetimi ve veri paylaşımı gibi çeşitli sektörleri altüst etme potansiyeline sahiptir.

5. Solana (SOL): Solana, küresel olarak ölçeklendirmeyi ve saniyede binlerce işlemi gerçekleştirmeyi amaçlayan yüksek performanslı bir blok zinciri platformudur. Büyük yatırımcılardan aldığı güçlü destek ve önde gelen projelerle kurduğu ortaklıklarla Solana, önümüzdeki yıllarda popülaritesini artırmaya hazırlanıyor.

6. Render Token (RNDR): Render Token, bilgisayar tarafından üretilen görüntülerin (CGI) oluşturulma ve dağıtılma şeklini dönüştürmeyi amaçlayan merkezsiz bir bulut işleme ağıdır. Render Token, render teknolojisine yenilikçi bir yaklaşımla eğlence ve oyun sektörlerinde devrim yapma potansiyeline sahiptir.

İlgili – Ünlü analist Michael van de Poppe, altcoinler için iyi haberi verdi

Coinpedia Coinpedia, yatırımcılar için 2024’ün “patlama yapacak” 10 coinini seçti

7. Fantom (FTM): Fantom, merkezsiz uygulamaları (dApps) ve akıllı sözleşmeleri etkinleştirmeyi amaçlayan hızlı, ölçeklenebilir ve güvenli bir blok zinciri platformudur. Blok zinciri alanındaki büyük oyuncularla ortaklıklar ve büyüyen bir ekosistem ile Fantom, popülerlikte patlama yapma ve daha fazla geliştirici ve kullanıcı çekme potansiyeline sahiptir.

8. Arbitrum (ARB): Ethereum tarafından desteklenen Arbitrum, Ethereum ağının ölçeklenebilirliğini ve verimini önemli ölçüde artırmayı amaçlayan bir katman 2 ölçeklendirme çözümüdür. Ethereum’un artan popülaritesi ve ölçeklenebilir çözümlere duyulan ihtiyaçla birlikte Arbitrum, kripto para alanında oyunun kurallarını değiştiren bir çözüm olma potansiyeline sahiptir.

9. Basic Attention Token (BAT): Basic Attention Token, dijital reklamcılık sektörüne şeffaflık ve adalet getirmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir reklam ve ödül platformudur. Güçlü bir ekibe ve büyük şirketlerle ortaklıklara sahip olan BAT, daha fazla reklamveren ve kullanıcı yenilikçi yaklaşımını benimsedikçe patlayıcı bir büyüme görme potansiyeline sahiptir.

10. Kava (KAVA): Kava, birden fazla blok zinciri ağında kullanıcılara merkezi olmayan finansal hizmetler sunmayı amaçlayan bir çapraz zincir DeFi platformudur. Birlikte çalışabilirlik ve ölçeklenebilirliğe odaklanan Kava, hızla büyüyen DeFi pazarına girmek isteyen yatırımcıların dikkatini çekmiştir.

İlgili – Zengin Baba Yoksul Baba yazarı Bitcoin için 100.000 dolar dedi, zamanlamayı açıkladı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu sitede yer alan tüm bilgiler haber ve bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir.Çok riskli bir yatırım aracı olan kripto paralara kaybına tahammül edemeyeceğiniz bir yatırım yapmaktan kaçınınız.